Μήπως έχετε παρατηρήσει στο μωρό σας ξηρό δέρμα, κοκκινίλες & έντονη φαγούρα; Η ατοπική δερματίτιδα μπορεί να εκδηλωθεί σε οποιαδήποτε ηλικία, συνήθως όμως εμφανίζεται στη βρεφική ηλικία γύρω στον 3ο μήνα της ζωής του παιδιού αλλά και κατά τη σχολική ζωή ενώ σπανιότερα στην εφηβεία και μετά την ενηλικίωση.
Το Dermagor Atopicalm εμπλουτισμένο με ενυδατικούς παράγοντες, έλαιο πυρήνων βερίκοκου, γλυκερίνη, έλαιο βαζελίνης και άλλες μαλακτικές ουσίες, αποτελεί ιδανική λύση για ξηρά ατοπικά δέρματα. Ενυδατώνει την επιδερμίδα, εμποδίζει την απώλεια νερού και ρυθμίζει το pH.
Το Dermagor Savon surgras είναι ένα ήπιο καθαριστικό σαπούνι για τη φροντίδα του ευαίσθητου και ξηρού δέρματος, με λιποαμινοξέα, κολλαγόνο θαλάσσιας προέλευσης, έλαια αμυγδάλου και ινδικής καρύδας πλούσια σε απαραίτητα λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε καθώς και άλλα θρεπτικά συστατικά. Καθαρίζει σε βάθος και ταυτόχρονα ενισχύει το υδρολιπιδικό φιλμ του δέρματος. Προστατεύει από τα στοιχεία του νερού που ξηραίνουν το δέρμα (άλατα). Είναι κατάλληλο για βρέφη και παιδιά.
Θα τα βρείτε στα Hondos Center & σε επιλεγμένα φαρμακεία. Δείτε εδώ τα σημεία πώλησης
Αποκλειστική διάθεση: «ΙΝΠΑ Α.Ε.», τηλ.: 2310-951.709, 210-80.25.014
 Ακολουθήστε μας στο facebook