Υλικά:

1 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις

μισό φλιτζάνι άγλυκο κακάο

λίγο αλάτι

μισό φλιτζάνι μαλακό ανάλατο βούτυρο

2/3 φλιτζάνι ζάχαρη

1 κρόκο αυγού

2 κουταλιές της σούπας γάλα

1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας

¾ φλιτζάνι τρούφα σε διάφορα χρώματα

μικρά αγαπημένα σας σοκολατάκια τύπου mars

 

Εκτέλεση:

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Περάστε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί. Σε ένα μεσαίο μπολ, ανακατέψτε το αλεύρι, το κακάο και το αλάτι.
  2. Με ένα μίξερ χειρός, χτυπήστε το βούτυρο σε μέτρια ταχύτητα για 1 λεπτό. Προσθέστε τη ζάχαρη και χτυπήστε για άλλα 2 λεπτά. Ρίξτε τον κρόκο, το γάλα, τη βανίλια και χτυπήστε για 1 λεπτό.
  3. Ρίξτε τα ξηρά υλικά στα υγρά για να γίνουν όλα ένα μείγμα.
  4. Σε ένα μικρό μπολ ρίξτε τις τρούφες, κάντε μικρά μπαλάκια από τη ζύμη και ρίξτε τα μέσα. Μετά βάλτε τα στο ταψί. Ψήστε για 10-12 λεπτά. Βγάλτε τα και όταν κρυώσουν, τοποθετήστε στην κορυφή τα αγαπημένα σας μικρά γλυκάκια