Η Χάιντι Κλουμ ήταν το πρώτο μοντέλο από τη Γερμανία που συμμετείχε σε σόου της Victoria’s Secret, ενώ την επιτυχημένη της καριέρα στο μόντελινγκ διαδέχτηκαν οι συμμετοχές της σε ριάλιτι σόους, όπου έκλεψε τις εντυπώσεις ως κριτής και παρουσιάστρια.

Έχει αποκτήσει 4 παιδιά και πριν μερικές εβδομάδες παντρεύτηκε σε έναν λαμπερό γάμο τον κατά 16 χρόνια νεότερό της μουσικό, Τομ Κόλιτζ.

 

Στην ηλικία των 46 ετών η Χάιντι Κλουμ συνεχίζει να «κόβει την ανάσα» με την εμφάνισή της, αφού από τα τέλη του ’90 που έγινε διάσημη μέχρι και σήμερα, η εμφάνισή της έχει αλλάξει ελάχιστα.

Μακιγιάζ & Περιποίηση

Όταν δεν έχει γυρίσματα ή φωτογραφίσεις περιορίζει το μακιγιάζ. Το γρήγορο, καθημερινό μακιγιάζ της περιλαμβάνει foundation, κρεμώδες ρουζ, μολύβι φρυδιών και μάσκαρα.

Η φιλοσοφία της Χάιντι Κλουμ είναι ότι όσο πιο απλή είναι η ρουτίνα περιποίησής τόσο καλύτερα. Έχει αποκαλύψει μάλιστα ότι για το πλύσιμο του προσώπου της επιλέγει σαμπουάν για μωρά, αφού πιστεύει ότι για να είναι κατάλληλο για τα μωρά είναι κατάλληλο και για εκείνη. Μετά τον καθαρισμό του προσώπου της φοράει μια λεπτόρρευστη ενυδατική κρέμα, μιας και με τις πιο πλούσιες συνθέσεις βγάζει σπυράκια.

Κάτι το οποίο μετανιώνει είναι ότι στο παρελθόν καθόταν πολλές ώρες στον ήλιο, με αποτέλεσμα να εμφανίσει πανάδες. Έτσι, έχει καταλάβει την τεράστια σημασία της αντηλιακής κρέμας, χωρίς την οποία πλέον δε βγαίνει στον ήλιο.

 

 

Διατροφή

Η Κλουμ ξεκινάει κάθε ημέρα της με ένα πράσινο smoothie, ώστε να προσλάβει τα θρεπτικά συστατικά και την ενέργεια που χρειάζεται για να ξεκινήσει την ημέρα της.

Ακολουθεί την αγαπημένη δίαιτα των celebrities, τη δίαιτα 80/20. Η δίαιτα 80/20 της επιτρέπει να εστιάζει στην κατανάλωση υγιεινών τροφίμων το 80% του χρόνου και στη συνέχεια της επιτρέπει να απολαύσει το 20% του χρόνου με φαγητά της αρεσκείας της (φυσικά χωρίς υπερβολές). Με αυτόν τον τρόπο έχει μια υγιεινή διατροφή, χωρίς να στερείται τις αγαπημένες της λιχουδιές.

Παράλληλα, έχει βγάλει τους απλούς υδατάνθρακες από τη διατροφή της (το λευκό ψωμί, τα λευκά ζυμαρικά και το λευκό ρύζι) και τους έχει αντικαταστήσει με πολλά λαχανικά και φρούτα. Φυσικά πίνει πολύ νερό, ώστε να είναι συνεχώς ενυδατωμένος ο οργανισμός της, να περιορίζει την όρεξή της και να έχει λαμπερό δέρμα.

 

View this post on Instagram

Buongiorno ☕️?

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

 

Fitness

Δεν είναι τυχαίο ότι η Χάιντι Κλουμ έχει αυτό το κορμί, αφού γυμνάζεται κάθε ημέρα!

Μάλιστα έχει δύο τέλεια tips που τη βοηθούν να εμπνέεται και να μη χάνει προπόνηση. Το πρώτο είναι ότι γυμνάζεται με παρέα. Έτσι παρακινείται να σηκωθεί από τον καναπέ και απολαμβάνει περισσότερο και τις προπονήσεις της. Δεύτερον δεν ξεκινάει να τρέχει χωρίς να έχει θέσει έναν στόχο. Ο στόχος που θέτει (για παράδειγμα να τρέξει 3 χλμ) την πεισμώνει και την κάνει να τα καταφέρνει.

Μάλιστα, η Κλουμ πιστεύει πως είναι ευκολότερο να αποκτήσει κανείς καλύτερη φόρμα το καλοκαίρι που μπορεί να γυμνάζεται έξω. Στην ίδια αρέσει πολύ να γυμνάζεται στον καθαρό αέρα και να παρατηρεί το τοπίο και τον κόσμο γύρω της, κάτι που κάνει την προπόνησή της πιο διασκεδαστική.

 

View this post on Instagram

?❤️

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on