Στον απόηχο ενός θυελλώδους Megxit, η επόμενη μέρα για την Μέγκαν Μαρκλ, τον πρίγκιπα Χάρι και τη νέα τους ζωή μακριά από τα βασιλικά τους καθήκοντα συνεχίζει να απασχολεί τα ΜΜΕ, αλλά και τον απλό κόσμο.

Η «απόδραση» του πρίγκιπα Χάρι – του μικρότερου γιου της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του πρίγκιπα Καρόλου- και της συζύγου του Μέγκαν Μαρκλ, αιφνιδίασε και σόκαρε όχι μόνο την Μεγάλη Βρετανία, αλλά και ολόκληρη την υφήλιο.

Σπίτι στο Λος Άντζελες φέρεται ότι ψάχνουν ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ.

Το ζευγάρι έχει μετακομίσει στην «Πόλη των Αγγέλων» και φιλοξενείται στη βίλα του Τάιλερ Πέρι ύστερα από την αποχώρησή του από τα καθήκοντα της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Η Μέγκαν Μαρκλ έχει ήδη ξεκινήσει συνεργασία με την Disney, δανείζοντας τη φωνή της σε ήρωες της εταιρείας, ενώ εικασίες θέλουν να έχει συμφωνήσει με την εταιρεία και για μία ταινία.

Το ζευγάρι όπως μεταδίδει το ΑΠΕ – ΜΠΕ πρόκειται επίσης να ξεκινήσει μια νέα φιλανθρωπική πρωτοβουλία που ονομάζεται Archewell Foundation.

Στις νέες δραστηριότητες του ζευγαριού εντάσσονται και οι ομιλίες επί πληρωμής κάνοντας αρχή από την εκδήλωση της JP Morgan νωρίτερα αυτό το έτος.

Ωστόσο ο Russell Myers, βασιλικός συντάκτης της Daily Mirror υποστηρίζει ότι όλα τα σχέδια του ζευγαριού είναι «επί του παρόντος στον αέρα».

Σε συνέντευξή του στο Radio New Zealand, είπε: «Είχαν μεγάλα σχέδια όταν εγκαταστάθηκαν στο Λος Άντζελες… να δημιουργήσουν το δικό τους ίδρυμα και τώρα προφανώς αυτά τα σχέδια έχουν κουρελιαστεί.

Είχαν σχέδια να ξεκινήσουν δραστηριότητα στον πολύ-πολύ προσοδοφόρο κόσμο των δημόσιων ομιλιών, όπου θα μπορούσαν ενδεχομένως να κερδίσουν εκατομμύρια και εκατομμύρια λίρες σε μία μόνο εμφάνιση».

Το Megxit γίνεται ταινία

Η συναρπαστική ιστορία του Megxit, θα αποτελέσει την πλοκή μιας τηλεταινίας, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Lifetime ανακοίνωσε ότι θα γυρίσει την τρίτη του ταινία για το λαμπερό ζευγάρι που δεν έχει πάψει στιγμή να απασχολεί τα διεθνή ΜΜΕ από την ημέρα του γάμου του.

Με τίτλο «Χάρι και Μέγκαν: Απόδραση από το παλάτι», η ταινία θα αφηγείται τα περιστατικά πριν και μετά την αμφιλεγόμενη απόφαση του ζευγαριού και θα έχει τον χαρακτήρα μυθοπλασίας, που όμως βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα.

Σύμφωνα με σχετικό Δελτίο Τύπου που εξέδωσε το δίκτυο, «η ταινία αφηγείται τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν ο Χάρι και η Μέγκαν ως νέοι γονείς και τις μοναδικές προκλήσεις του ρόλου τους ως μέλη της βασιλικής οικογένειας, οι οποίες τελικά τους ώθησαν στο να αποσυρθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα για να ξεκινήσουν μια νέα ζωή με τους δικούς τους όρους».

Όπως διευκρινίζει η βρετανική εφημερίδα, δεν έχει γίνει ακόμα καμία ανακοίνωση για το casting αλλά ούτε και για το χρονοδιάγραμμα της παραγωγής και της προβολής της τηλεταινίας, δεδομένης και της ρευστής κατάστασης που επικρατεί στον χώρο λόγω της πανδημίας του κοροναϊού.