Μια διαφορετική ανάρτηση έκανε στο Instagram της η Μαίρη Συνατσάκη. Η γνωστή influencer και youtuber, που καθημερινά μοιράζεται με τους followers της φωτογραφίες και βίντεο από τη ζωή της, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα σε όσα κορίτσια και αγόρια νιώθουν άβολα με το πρόσωπό τους και γι’ αυτό δημοσίευσε μια κοντινή φωτογραφία της χωρίς φίλτρα και χωρίς μακιγιάζ , δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο πως κανείς δεν είναι τέλειος.

Μάλιστα, η ίδια έγραψε τα εξής κάτω από τη φωτογραφία:

«Σας έκανε τόση εντύπωση το «αληθινό δέρμα» όπως το χαρακτηρίσατε σε αυτήν την φωτογραφία που θα την αφήσω εδώ σαν ποστ για να μην χαθεί στο 24ωρο του στόρι. (Έχασε και στον διαγωνισμό για την φωτογραφία προφίλ που της αξίζει κάτι περισσότερο) Ωστόσο! Ναι, αληθινό δέρμα. Ακόμη με κάποια ροδόχρους. Δεν έχω κάνει τίποτα ιδιαίτερο γι’ αυτήν αλλά είναι ήπια οπότε την αφήνω στην ησυχία της.

Κι αφήνω και ένα σχόλιο από τα άλλα, τα πιο ιδιαίτερα. Καμιά φορά μπορεί κάποιος να σας πει κάτι που να εννοεί κάτι άλλο και ξέρετε τώρα. Παρεξηγήσεις… Να φλεξάρουμε ό,τι έχουμε όσο πιο κοντά στην αλήθεια αντέχουμε, μέχρι να αντέχουμε περισσότερο. Είναι μια διαδρομή προσωπική για τον καθένα και την σέβομαι. Καλή εβδομάδα να’ χουμε. Σας φιλώ στις μούρες σας όπως κι αν είναι αυτές!».

Η ανάρτηση: