Αν έχετε ένα κενό δωμάτιο στο σπίτι, ανεξάρτητα από τις διαστάσεις του, γιατί να μην το αξιοποιήσετε για να ταιριάζει στις δραστηριότητες της οικογένειάς σας; Συνήθως, η πρώτη σκέψη είναι να μετατρέψετε αυτόν τον χώρο σε δωμάτιο επισκεπτών, αλλά γιατί να μην τον μετατρέψετε σε ένα δωμάτιο που πραγματικά μπορείτε να απολαύσετε;

Ιδέες διακόσμησης του κενού δωματίου

Μερικές από τις καλύτερες ιδέες των διακοσμητών περιλαμβάνουν:

Ντουλάπα

Ειδικά αν έχετε παιδί, σίγουρα ο χώρος για τα ρούχα όλων δεν είναι ποτέ αρκετός. Εάν ο χώρος της ντουλάπας είναι περιορισμένος, σκεφτείτε να μετατρέψετε ένα ολόκληρο δωμάτιο σε ένα καταφύγιο μόδας, γυναικείας, ανδρικής και παιδικής.

Είτε βρείτε έναν τοπικό σχεδιαστή είτε εξερευνήσετε προκατασκευασμένες επιλογές, η εξατομίκευση αυτού του χώρου μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που ξεκινάτε τη μέρα σας.

Κάθε γωνιά και ένα χόμπι

Κάθε μέλος της οικογένειας μπορεί να έχει και διαφορετικό χόμπι, όλα όμως μπορούν να συναντηθούν σε ένα δωμάτιο. Ανακαλύψτε ξανά τα παλιά πάθη ή δώστε νέα πνοή στα αγαπημένα σας χόμπι με ένα δωμάτιο αφιερωμένο στα πράγματα που σας αρέσουν περισσότερο.

Ενθαρρύνετε τα παιδιά να κάνουν το ίδιο. Είτε πρόκειται για χειροτεχνία, ράψιμο, μουσική, ανάγνωση, γιόγκα ή ζωγραφική, οι δυνατότητες είναι άπειρες.

Αίθουσα media

Αν θέλετε να δημιουργήσετε έναν πιο ευέλικτο χώρο στο σπίτι, μια αίθουσα μέσων παρέχει ένα μέρος για να παρακολουθείτε μεγάλα αθλητικά γεγονότα, να παίζουν παιχνίδια τα παιδιά ή και να διασκεδάζουν με τους φίλους τους. Ξεκινήστε επιλέγοντας ένα θέμα, όπως σπορ, παιχνίδια ή αυτοκίνητα, οτιδήποτε αρέσει σε εσάς ή στο παιδί.

Τα άνετα έπιπλα είναι απολύτως απαραίτητα για κάθε χώρο πολυμέσων. Αν έχετε αρκετό χώρο, τα τραπέζια τυχερών παιχνιδιών και τα vintage παιχνίδια arcade κάνουν επίσης διασκεδαστικές προσθήκες.

Home cinema

Ο Τομ Κρουζ πηδά από κτίριο σε κτίριο, η Τζούλια Ρόμπερτς μας κάνει να γελάμε και να κλαίμε στην ίδια σκηνή και ο Τάιλερ Πέρι μεταμφιέζεται σε τουλάχιστον πέντε χαρακτήρες ανά ταινία. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι έχουν ένα κοινό πράγμα: μας αρέσει να βλέπουμε τις ταινίες τους ξανά και ξανά.

Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να βλέπετε τις αγαπημένες σας ταινίες ή και νέες από το δικό σας home cinema. Τα μόνα που θα χρειαστείτε είναι ηχεία ήχου και μια μεγάλη οθόνη.