Ο Κάρτερ τις τελευταίες εβδομάδες ήταν πολύ στεναχωρημένος. Η Πάιπερ η λατρεμένη του σκυλίτσα είχε χαθεί από το σπίτι. Ο Κάρτερ και η οικογένεια του έψαξαν σε όλους τους γύρω δρόμους αλλά δεν κατάφεραν να την βρουν. Ο Κάρτερ το είχε πάρει απόφαση ότι την Πάιπερ θα την είχε πατήσει κάποιο αυτοκίνητο.

Η μητέρα του Κάρτερ όμως δεν σταμάτησε ποτέ το ψάξιμο. Και ύστερα από εβδομάδες εντόπισε πράγματι την χαμένη Πάιπερ σε ένα καταφύγιο σκύλων όπου την είχαν βρει τα μέλη του και την φιλοξενούσαν.

Πήγε πήρε την σκυλίτσα και αποφάσισε να κάνει την ωραιότερη έκπληξη στον γιό της. Έβαλε την Πάιπερ στο αυτοκίνητο και πήγαν μαζί να πάρουν τον Κάρτερ από το σχολείο όταν τελείωνε το μάθημα.

Η αντίδραση της σκυλίτσας

Το βίντεο καταγράφει τον Κάρτερ να βγαίνει από το σχολείο του, να περπατάει προς το αυτοκίνητο και από το τζάμι να βλέπει το σκυλάκι του. Η Πάιπερ στο μεταξύ έχει τρελαθεί από τη χαρά της και κουνάει σαν τρελή την ουρά της καθώς έρχεται ο Κάρτερ.

Το αγόρι μπαίνει και κάθεται στη θέση του συνοδηγού, το σκυλί τον γλείφει από τη χαρά του και εκείνος ξεσπάει σε κλάματα ανακούφισης.