Μην αγχώνεστε για τον προγραμματισμό ενός τέλειου περίτεχνου πάρτι για τα πρώτα γενέθλια του μωρού. Δεδομένου ότι το παιδί σας δεν είναι αρκετά μεγάλο για να απαιτήσει ένα θεματικό πάρτι, μπορείτε να επιλέξετε πώς θα σηματοδοτήσετε την περίσταση βάσει του προσωπικού σας γούστου (κάτι που δεν θα συμβαίνει σε λίγα χρόνια, γι’ αυτό επωφεληθείτε τώρα που μπορείτε).

Εύκολες ιδέες για το πρώτο πάρτι γενεθλίων του παιδιού σας

Στην… φρουτοπία

Έχει το παιδί σας έχει ένα αγαπημένο φαγητό; Γιατί να μην κάνει το πάρτι του γύρω από αυτό; Ο ανανάς, το καρπούζι και οι λουκουμάδες θα μπορούσαν να αποτελέσουν ένα διασκεδαστικό θέμα για το παιδικό πάρτι.

Σε ποιον δεν αρέσουν τα παραμύθια;

Το θέμα αυτού του πάρτι είναι τα παραμύθια και μπορείτε να το κάνετε όσο απλό ή περίτεχνο θέλετε. Διαβάστε μερικές ιστορίες στους μικρούς καλεσμένους σας και αποχαιρετίστε τους με ένα όμορφα εικονογραφημένο βιβλίο ως ενθύμιο.

Ποιος θα σπάσει τα περισσότερα μπαλόνια;

Ένα φωτεινό και πολύχρωμο πάρτι είναι εγγυημένα πετυχημένο. Προμηθευτείτε πιάτα και χαρτοπετσέτες με σχέδια μπαλονιών και γεμίστε το χώρο με «μπουκέτα» από μπαλόνια γεμάτα ήλιο (τα μωρά λατρεύουν τα μπαλόνια με φωτάκια!). Πολλά ζαχαροπλαστεία φτιάχνουν επίσης τούρτες με θέμα τα μπαλόνια. Μοιράστε ένα μπαλόνι σε κάθε παιδί ως αποχαιρετιστήριο δώρο.

Σαπουνόφουσκες!!!

Εάν το παιδί σας τσιρίζει από ενθουσιασμό όποτε βλέπει αφρό, τότε αυτό το πάρτι είναι για εσάς. Επιλέξτε στρογγυλά σνακ (σε σχήμα φούσκας) για φαγητό και δημιουργήστε έναν σταθμό διασκεδαστικής δραστηριότητας με σαπουνόφουσκες για σκάσιμο και ποδοπάτημα. Αποχαιρετήστε τους μικρούς καλεσμένους σας χαρίζοντάς τους ένα μπουκάλι με σαπουνόφουσκες.

Το μαγεμένο δάσος

Γιορτάστε τον πρώτο χρόνο του μωρού σας με θέμα τη φύση, χρησιμοποιώντας τα λούτρινα ζωάκια του ως διακόσμηση. Βάλτε όλους τους καλεσμένους σας στο θέμα, ζητώντας τους να φορέσουν μια «μαγεμένη» στολή στο πάρτι.