«Έδωσα στο δίχρονο μου ένα μπαλόνι σε σχήμα αγελάδας για τα γενέθλιά του και τώρα δεν το αφήνει από τα μάτια του», γράφει η μαμά του στο αξιολάτρευτο βίντεο που έγινε viral στην πλατφόρμα του TikTok.

Το νήπιο παίρνει μαζί του την «αγελάδα» του όπου πάει και τρέχουν ανέμελα μαζί. Η μαμά του μοιράστηκε την ανησυχία της για το τι θα συμβεί αν ξεφουσκώσει η αγελάδα…

Οι χρήστες στα σχόλια της πρότειναν να του πάρει ένα κατοικίδιο. Εκείνη τους διαβεβαίωσε ότι έχουν ένα σκυλάκι που το μικρό της το λατρεύει και ότι όταν ξεφουσκώσει το μπαλόνι θα του πάρει ένα καινούργιο.

Διαβάστε επίσης: Video: Αξιολάτρευτο μωράκι χαρίζει πρωινά χαμόγελα

Ένα άλλο σχόλια πρότεινε στη μαμά να αντικαταστήσει το μπαλόνι με μια λούτρινη αγελάδα και να πει στο ότι είναι το μωρό της αγελάδας-μπαλόνι και ότι το άφησε γι’ αυτόν να το φροντίσει. Αυτό θα κρατήσει για παντά. Και μπορεί να πάρει δύο σε περίπτωση που χαθεί ποτέ το ένα.

Δείτε το viral video με το αγοράκι που δεν αποχωρίζετε το μπαλόνι του

@emmyapproved I’m seriously worried what’s going to happen when this cow deflates 😅 #toddlersoftiktok #toddlertok #momsoftiktok #momofatoddlerboy #toddlerboy #toddlerfun #toddlerparenting #toddlerbirthdays #memorieswithkids #cowballoon ♬ All Your’n (Sped Up) – Tyler Childers