Η Rihanna δεν μπορεί να σταματήσει να μιλάει με ενθουσιασμό για το αξιολάτρευτο αγοράκι της.

H τραγουδίστρια του «Diamonds» μοιράστηκε στο Instagram φωτογραφίες και ένα βίντεο με τον γιο της να αντιδρά στο μουσικό βίντεο για το τραγούδι της «Lift Me Up».

Ερμήνευσε, μάλιστα, το κομμάτι ζωντανά στα 95α βραβεία Όσκαρ.

Διαβάστε επίσης: Μουσική: Ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια κάθε γονιού

Η πρώτη φωτογραφία στην ανάρτησή της έδειχνε τον γιο της, το όνομα του οποίου δεν έχει αποκαλύψει ακόμα, να κοιτάζει με δάκρυα την κάμερα.

Η ίδια εξήγησε τη θλιμμένη έκφρασή του στη λεζάντα.

«Ο γιος μου όταν έμαθε ότι το αδελφάκι του θα πάει στα Όσκαρ και όχι αυτός», αστειεύτηκε, αναφερόμενη στη δεύτερη εγκυμοσύνη της, την οποία γνωστοποίησε στο Super Bowl στις 12 Φεβρουαρίου.

Η δεύτερη διαφάνεια περιείχε ένα χαριτωμένο βίντεο με τον γιο της να την παρακολουθεί να ερμηνεύει το «Lift Me Up», φλυαρώντας καθώς η μαμά του τραγουδάει.

Δείτε το βίντεο:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

 

Η τρίτη και τελευταία διαφάνεια έδειχνε μια άλλη οπτική γωνία του μικρού παιδιού να γοητεύεται από την ερμηνεία του τραγουδιού από τη μαμά του, το οποίο εμφανίστηκε στο soundtrack της ταινίας «Black Panther»: Wakanda Forever».

Στα σχόλια, η Viola Davis, η Cara Delevingne και η Gigi Hadid συνεχάρησαν τη μουσικό και το αγοράκι της. Ο περήφανος μπαμπάς A$AP Rocky, δεν θα μπορούσε να μη συμμετέχει.