Οι Τομείς Παιδαγωγικών και Εργοθεραπείας σε συνεργασία με το ΚαλλιτεχνΌΡΑΜΑ και τις εκδόσεις Ελληνοεκδοτική γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου και σας προσκαλούν στη Dreamland της Μάσα Φασούλα.

Η Χώρα των Ονείρων,  η “Dreamland”, αποτελεί μια αυτοβιογραφική προσέγγιση της Μάσα Φασούλα που εξιστορεί τη μεγάλη «περιπέτεια» υγείας του Γιάννη, όπως η ίδια την βίωσε και τελικά αποτύπωσε στο πρώτο της βιβλίο.

Μια προσωπική ιστορία, που με ευφάνταστο τρόπο και παιδική αφέλεια μιλάει για τη δύναμη της αγάπης και για όλα αυτά τα μικρά καθημερινά πράγματα που μπορούν να μας θεραπεύσουν και να μας γεμίσουν αισιοδοξία και δύναμη για το Μέλλον.

Σε αυτήν την ιστορία, όμως, μπορεί ο καθένας να “δει” τον εαυτό του και να αντλήσει δύναμη και πίστη για να ξεπεράσει το δικό του πρόβλημα.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας, Λ. Βουλιαγμένης 57, την Πέμπτη 29 Μαρτίου και ώρα 12.00 με ελεύθερη είσοδο!

Παράλληλα στηρίζεται και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Συμπαράστασης και Αρωγής Παραπληγικών και Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, Ηλιαχτίδα καθώς εκτός από το Βιβλίο της κας Φασούλα θα διατίθενται προς πώληση τετράδια για τη στήριξη της Ηλιαχτίδας.

Για περισσότερες λεπτομέρειες και κράτηση θέσης καλέστε στο 210 9640117.