Και αυτή την άνοιξη, η αγαπημένη σειρά εικαστικών παιχνιδιών …«Στην αυλή του εργοστασίου» επιστρέφει στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου!
Από την Κυριακή 15 Απριλίου και για δύο ακόμη Κυριακές, οι μικροί μας φίλοι θα απασχοληθούν δημιουργικά, θα έρθουν σε επαφή με την τέχνη πέρα από το πλαίσιο ενός εκπαιδευτικού προγράμματος και θα πειραματιστούν με μικτές τεχνικές και νέους τρόπους έκφρασης.
Κάτω απ’ τον ζεστό ανοιξιάτικο ήλιο, θα φτιάξουμε ένα πελώριο έργο τέχνης με τα χέρια μας και τέμπερες που όμως δεν θα μοιάζει πολύ διαφορετικό άμα το κόψουμε σε μικρά-μικρά κομμάτια… Θα αναρωτηθούμε «Ζωγραφίζουμε μ’ αυτό;» διαλέγοντας μεταλλικά αλλά και ανακυκλώσιμα υλικά ενώ θα πάρουμε τους μαρκαδόρους και τις ξυλομπογιές μας για να σχεδιάσουμε τί βλέπουμε από το Sky Walk, το υπερσύγχρονο action park που βρίσκεται στην Τεχνόπολη, παίζοντας με το φως και τις σκιές.
Φοράμε το καπέλο μας, τις ποδιές μας και είμαστε έτοιμοι για μια απολαυστική εικαστική περιπέτεια… στην αυλή του εργοστασίου!
Πληροφορίες
Κυριακή 15 Απριλίου, 6 και 13 Μαΐου 2018
Ώρες: 11.00-12.00 και 12.00-13.00
Πού: Παιδική χαρά, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Κόστος συμμετοχής: 4 ευρώ/παιδί
Για παιδιά από 3 ετών+
*Για συμμετοχή στα εργαστήρια, δεν απαιτείται τηλεφωνική κράτηση. Τα παιδιά 3 ως 7 ετών θα πρέπει να συνοδεύονται από τους γονείς τους.
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων Πειραιώς 100, Γκάζι 213 0109300, 213 0109325 www.athens-technopolis.gr
Στην Τεχνόπολη, τα Σαββατοκύριακα μπορείτε ακόμα…
–  Να ανακαλύψετε το Παρατηρητήριο στο ψηλότερο κτίριο του παλιού εργοστασίου, με θέα 360 μοιρών σε όλη την Αθήνα
–  Να κάνετε τη βόλτα σας στην πόλη με ένα από τα Athens Bikes
–  Να βρείτε ξεχωριστά δώρα για μικρούς και μεγάλους στο Industrial Gas Museum Shop
–  Να σκαρφαλώσετε, να ισορροπήσετε και να ακονίσετε τη φαντασία σας στο Sky Walk, ενός υπερσύγχρονου action park για παιδιά κάθε ηλικίας
–  Να απολαύσετε τον καφέ, το χυμό ή μια ποικιλία πιάτων από το ανανεωμένο μας μενού στο καφέ της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων. Εκεί, μπορείτε να διοργανώσετε και το παιδικό σας πάρτυ