Η παράσταση αφηγείται την ιστορία του μυθικού ήρωα Θησέα, γιου του βασιλιά Αιγέα και ιδρυτή της Αθήνας. Ο Θησέας, μετά από άθλους που κόβουν την ανάσα, ταξιδεύει στην Κρήτη και, με τη βοήθεια των Θεών και της όμορφης Αριάδνης, κατατροπώνει το Μινώταυρο. 

Η πλοκή καθηλώνει: Στην περιπέτεια συμμετέχει όλη η ελληνική μυθολογία: ήρωες, θνητοί, υπέροχα αλλά και φοβερά υπερφυσικά όντα και ασφαλώς οι Ολύμπιοι Θεοί. Από άθλο σε άθλο κι από πόλη σε πόλη υφαίνονται πλεκτάνες, μίση, πάθη, αλλά και φιλίες και έρωτες και πάνω απ’ όλα η αγάπη! Στο δρόμο του Θησέα συμβαίνουν μάχες και φουρτούνες, εμφανίζονται γοργόνες – οι περιπέτειες για τους αληθινούς ήρωες δεν τελειώνουν ποτέ. Επί σκηνής παρελαύνουν παλάτια, θάλασσες, φρούρια, πλοία, λαβύρινθοι, γοργόνες, ταύροι, θεοί που αναδύονται από τα έγκατα της Γης ή πέφτουν από τον ουρανό, ήρωες, θνητοί, φωτεινά αλλά και σκοτεινά υπερφυσικά όντα!

Θέατρο Badminton, Κεντρική Σκηνή, από 26 Ιανουαρίου έως 28 Απριλίου 2013, Παραστάσεις: Σάββατο 15.00 & Κυριακή 11.30 & 15.00.  Εισιτήρια: 9 / 12 / 15 ευρώ. Προπώληση: viva.gr / 13855 / abcd.gr / 210-8840600 / καταστήματα Public & Forthnet.