Κάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ. και 5:00 μ.μ., το Θέατρο Μαριονέτας «ΓΚΟΤΣΗ» σάς προσκαλεί σε ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο της μαριονέτας με όμορφα παραμύθια δίπλα στο τζάκι. «Πινόκιο», «ΠήτερΠαν», «Ο Αλαντίν & το μαγικό λυχνάρι», «Μόγλης, το βιβλίο της ζούγκλας» είναι τα παραμύθια που ζωντανεύουν σ’ ένα ζεστό χώρο γεμάτο μαριονέτες. 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

* Παιχνίδι με χειροποίητες μαριονέτες * Εργαστήριο με πηλό * Διαδραστική εκμάθηση της ιστορίας της μαριονέτας &  * Παράσταση (Κάθε εβδομάδα με νέο έργο)

Οι παραστάσεις

· «ΜΟΓΛΗΣ»            

Ο Μόγλης σώζεται από τον Μπαγκίρα τον πάνθηρα μετά από μία καταστροφή ο οποίος τον πηγαίνει να ζήσει με τους λύκους. Καθώς μεγαλώνει ο Μόγλης στην οικογένεια των λύκων, ο Σιρ Χαν ο τίγρης εμφανίζεται στην περιοχή με σκοπό να σκοτώσει το Μόγλη για εκδίκηση στους ανθρώπους γιατί οι κυνηγοί είχαν σκοτώσει την οικογένειά του. Ο Μπαγκίρα και οι λύκοι αποφασίζουν την επιστροφή του Μόγλη στο χωριό των ανθρώπων. Και το ταξίδι στη ζούγκλα αρχίζει… Το έργο είναι ένας ύμνος για τη φύση, τη διαφορετικότητα και τη φιλία.

· «Ο ΑΛΑΝΤΙΝ & το μαγικό λυχνάρι» 

«Ο Αλαντίν ξεκινάει ένα μαγικό ταξίδι με όπλο του την αθωότητα και με στόχο του να κερδίσει τη ζωή και την αγάπη. Σύμμαχοί του το Τζίνι του Λυχναριού και το πιθηκάκι του ο Αμπού. Εχθρός του ο Βεζίρης Τζαφάρ, που διεκδικεί για τον εαυτό του τα μυθικά πλούτη του βασιλείου και το θρόνο»

Μια παράσταση γεμάτη περιπέτεια, άφθονο γέλιο και εξαιρετικά μηνύματα για τη φιλία, την αγάπη και το σεβασμό στα ιδανικά και τις αξίες της ζωής.

· «ΠΙΝΟΚΙΟ»

Οι περιπέτειες του γνωστού σε όλους μας «ΠΙΝΟΚΙΟ». Αστείρευτο γέλιο αλλά και μηνύματα για παιδιά και μεγάλους από τον μοναδικό «ΠΙΝΟΚΙΟ».

· «ΠΗΤΕΡ ΠΑΝ»

Ένα μαγικό ταξίδι μαζί με τον Πήτερ Παν στη Χώρα του Ποτέ, όπου δε μεγαλώνει κανείς. Απίθανες περιπέτειες με τον τρομερό Κάπταιν Χουκ, αστείες καταστάσεις και ατελείωτο παιχνίδι με τα χαμίνια. Πως μπορείς να πας εκεί; Αρκούν το όνειρο και λίγη νεραϊδόσκονη για να πετάξεις στα σύννεφα της μαγείας! 

Θέατρο Μαριονέτας «ΓΚΟΤΣΗ», Ι. Ταμπά 43, Ηλιούπολη, τηλ.: 210-9917470, για κρατήσεις: 6937 014316, www.marionette.gr. Παραστάσεις: Κυρ. 11:30 π.μ. & 5.00 μ.μ., Εισ.: €7.