Η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος γιορτάζει τα 110 χρόνια της ιστορικής της διαδρομής και του καθοριστικού της ρόλου ως θεματοφύλακα της γραπτής πνευματικής παρακαταθήκης των Ελλήνων,  του μοναδικού πλούτου και της πορείας της ελληνικής σκέψης και ιστορίας. 

Στο πλαίσιο της ενεργής προβολής της πολιτιστικής της ταυτότητας και της διάδοσής της στο παρόν και το μέλλον, η Εθνική Βιβλιοθήκη ξανανοίγει τις πόρτες της στα παιδιά, τους νέους και τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και υποδέχεται με χαρά για άλλη μία φορά την παιδική μουσικοθεατρική παράσταση «Το Πάπλωμα με τα Χρυσά Κουδούνια»που θα παρουσιαστεί για δεύτερη φορά στο Κεντρικό Αναγνωστήριό της, σε μια όμορφη εκδήλωση, την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου, στις 6.00 μ.μ., με αφορμή τα 110 χρόνια λειτουργίας της στο Βαλλιάνειο Μέγαρο.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, αλλά λόγω της πολύ μεγάλης προσέλευσης θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε έγκαιρα με τη Βιβλιοθήκη, στο τηλ.: 210-3382528, για κράτηση θέσεων.Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος, Α. Κεντρικό Κτίριο, Πανεπιστημίου 32, Αθήνα, τηλ.: 210-360-8185, www.nlg.gr