Τις «Βραδιές στην αυλή» θα ξεκινήσουν και φέτος τα παραμύθια! Το ραντεβού μας, όπως κάθε χρονιά, κάθε  Δευτέρα (εκτός του Αγίου Πνεύματος): Τέσσερις παραμυθάδες, δύο άντρες και δύο γυναίκες θα μας ταξιδέψουν σε χώρες και καιρούς αλλοτινούς!

Πρώτος θα μας αφηγηθεί ο Δημήτρης Προύσαλης στις 17 Ιουνίου για να ακολουθήσουν την 1 Ιουλίου η Σάσα Βούλγαρη και στις 8 Ιουλίου η Αγνή Στρουμπούλη και να κλείσει τις αφηγήσεις ο Ταξιάρχης Μπελιγιάννης στις 15 Ιουλίου.

Το ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ «Κοκού – Μουκλό» από τις 18 Ιουνίου και κάθε Τρίτη θα μας συντροφεύει με διαφορετικές παραστάσεις που κρύβουν εκπλήξεις και… πού ξέρετε; Κάπου μπορεί να ξεφυτρώσει και κάποιο παιδικό εργαστήρι! Μείνετε συντονισμένοι στο Ακαδήμεια και θα μάθετε!

Την Τετάρτη 19 Ιουνίου η Λήδα Βαρβαρούση θα ζωγραφηγηθεί για μικρούς και μεγάλους μία και μοναδική βραδιά ιστορίες για δένδρα και γαλάζια πλάσματα, που θα τα δούμε να ζωντανεύουν στο χαρτί!!!

Από τις 26 Ιουνίου και κάθε Τετάρτη ο Καραγκιόζης του Τάσου Κώνστα επιστρέφει στην αυλή μας για να μοιράσει γέλια απλόχερα σε μικρούς και μεγάλους μέσα από παραδοσιακές κωμωδίες για όλη την οικογένεια υπό το φως του μπερντέ και των αστεριών.

Τα απογεύματα θα έχουμε  σεμινάρια για ενήλικες από τις 6 Ιουνίου και άλλα πιο εξειδικευμένα για γονείς και εκπαιδευτικούς εργαστήρια θεατρικά, δημιουργικής κίνησης και μουσικά για παιδιά και πλέον το καθιερωμένο ραντεβού του μήνα με ένα υπέροχο απογευματινό Bazaar στις 25 & 26 Ιουνίου με κοσμήματα, χειροποίητες δημιουργίες, τσάντες, αρώματα, σπιτικές μαρμελάδες και άλλα παραδοσιακά είδη με πολλές εκπλήξεις που θα μας κρατήσουν συντροφιά στην όμορφη αυλή μας, κάτω από το τεράστιο διπλό δέντρο για να περάσουμε όμορφα καλοκαιρινά βράδια!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: Πολιτιστικό Κέντρο «Ακαδήμεια», Μαραθωνομάχων 8, Ακαδημία Πλάτωνος,  τηλ.: 210-5125600, www.akademeia.gr, e-mail: info@akademeia.gr, Facebook: Ακαδήμεια Πολιτιστικό Κέντρο, Twitter: akademeiagr