Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΗΝΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ «Ποιος είμαι Εγώ;»!

Το Μουσείο Συναισθημάτων τον Ιούλιο ολοκληρώνει την παρουσίαση της διαδραστικής έκθεσης «Ποιος είμαι εγώ;» (Σεπτέμβριος 2009 έως Ιούλιο 2013)!

Κάθε Σάββατο του Ιουλίου, από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, το Μουσείο Συναισθημάτων υποδέχεται μικρούς (4-12 ετών) και μεγάλους επισκέπτες για να ανακαλύψουν τη διαδραστική έκθεση: «Ποιος είμαι εγώ;»!

Σκοπός της έκθεσης είναι να ενθαρρύνει την αυτογνωσία, να προτρέψει μικρούς και μεγάλους να γνωριστούν και να γνωρίσουν τον εαυτό τους καλύτερα με έναν διαφορετικό τρόπο …μέσα από το παιχνίδι με τα εκθέματα!

Τις Κυριακές του Ιουλίου το μουσείο είναι κλειστό.

είσοδος στην έκθεση: 4 ευρώ.

Ώρες έκθεσης: 10π.μ. έως 1μ.μ.

ηλικίες: για ενήλικες και παιδιά  4έως και 12 χρονών

       

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΜΑΖΙ!

« Παραμυθοκαμώματα της …ξενοιασιάς…!»

Ένα δημιουργικό εργαστήρι που μας βοηθά να γνωρίσουμε καλύτερα το συναίσθημα της ξενοιασιάς μέσα από τον Κόσμο των Παραμυθιών.

 «Μια φορά κι έναν καιρό σ’ ένα χωριό μακριά από’ δω ήταν μια μάγισσα που κάθε μέρα έκλεβε από τους χωρικούς κι από μια στιγμή ξενοιασιάς, τις παράχωνε στο σακούλι της κι έφευγε! Πώς θα εξελιχθεί η ζωή στο χωριό χωρίς ξενοιασιά; Ελάτε να το ανακαλύψουμε μαζί περπατώντας στο μαγικό κόσμο των παραμυθιών!»

ημερομηνίες: κάθε Σάββατο του Ιουλίου

ώρα εργαστηρίου: 13:00 έως 14:00

ηλικίες: για ενήλικες και παιδιά 6-12 ετών

είσοδος στο εργαστήρι: 8 ευρώ (στην τιμή του εργαστηρίου προσφέρεται και η είσοδος στην έκθεση από 10:00 έως 13:00)

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2013  για παιδιά 7-12 χρόνων

«Ένα Μουσείο για τον Εαυτό μου!»

Το Μουσείο Συναισθημάτων με βάση τη φιλοσοφία του και σκοπό τη συναισθηματική καλλιέργεια των παιδιών, σχεδίασε για τέταρτη χρονιά ένα καλοκαιρινό πρόγραμμα (σε τρείς πενθήμερες περιόδους), με σκοπό να προσφέρει στα παιδιά, στη σημαντική περίοδο της ανάπτυξής τους, τη δυνατότητα να γνωρίσουν τον εαυτό τους καλύτερα με έναν ιδιαίτερα δημιουργικό τρόπο.

Ένα Μουσείο για τον Εαυτό μου; Μα τι περίεργη ιδέα είναι αυτή; Όλοι ξέρουμε ότι τα μουσεία του κόσμου είναι γεμάτα με πολύτιμους θησαυρούς. Εμείς θα αναζητήσουμε την αξία που έχουν και έπειτα θα ξεκινήσουμε την πιο σπουδαία αποστολή, να δημιουργήσουμε το δικό μας μουσείο! Ένα μουσείο για τον εαυτό μου!

·           Τον Ιούλιο το 3ο και τελευταίο πενθήμερο θα πραγματοποιηθεί 1 – 5 Ιουλίου

·           Το πρόγραμμα απευθύνεται αποκλειστικά σε παιδιά δημοτικού.

·           Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινές εξορμήσεις στο λόφο του Φιλοπάππου για κινητικά παιχνίδια και πρωινό πικ νικ και δημιουργικά εργαστήρια στο χώρο του μουσείου.

·           Ώρες και μέρες: καθημερινές 8:30 το πρωί έως 16:30 το απόγευμα

·           Μέγιστος αριθμός παιδιών στη ομάδα: 10 παιδιά (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)

·           Κόστος για κάθε πενθήμερο: 150 ευρώ ,σε περίπτωση συμμετοχής αδελφών, συμμετοχής σε παραπάνω από ένα πενθήμερο και έγκαιρης εγγραφής γίνεται έκπτωση 10%

ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ, ΚΑΡΑΤΖΑ 7, ΦΙΛΟΠΑΠΠΟΥ, ΤΗΛ.: 210 9218329, ΦΑΞ: 210 9218323.