Θεατρικό παιχνίδι για παιδιά 3-7 & 8-12 ετών Από τις 5 Οκτωβρίου και για κάθε Σάββατο στις 10:30-12:00 Δημιουργικές συναντήσεις όπου το παιχνίδι και το θέατρο δίνουν το ερέθισμα στα παιδιά να χαίρονται με το να ανακαλύπτουν, να απολαμβάνουν και να εκφράζουν τον εαυτό τους μέσα από τη γνωριμία τους με την ομάδα. Σε ένα φιλικό, ομαδικό κλίμα γέλιου κι εκπλήξεων…οι μικροί μας φίλοι εκφράζονται μέσα από την τέχνη για παιδιά, συνδημιουργούν, χαμογελούν, συναισθάνονται!

Δημιουργικό εργαστήρι θεάτρου για εφήβους 12-18 ετών

Physical&Devised Theatre Από τις 5 Οκτωβρίου και για κάθε Σάββατο στις 18:00-19:30

Στο δημιουργικό εργαστήρι για εφήβους Αmusic Freeater, οι έφηβοι μέσα από τη θεατρική αγωγή έρχονται σε επαφή με διαφορετικές μορφές της τέχνης. Βασικός άξονας για την εκπαίδευσή τους παραμένει η ομαδική εργασία και η επικοινωνία, εστιάζοντας παράλληλα στην καλλιέργεια ατομικών δεξιοτήτων, κλίσεων και ενδιαφερόντων. Με οδηγό τις σύγχρονες τάσεις του θεάτρου για εφήβους, η ομάδα συμμετέχει σε ένα κύκλο δημιουργικών δραστηριοτήτων όπου ο αυτοσχεδιασμός, οι προσωπικές εμπειρίες και οι γνώσεις γίνονται αφορμή για τη γνωριμία με το θέατρο!

Δημιουργικά Σεμινάρια για Ενήλικες

Σωματικό Θέατρο, Devised Theatre,  Δημιουργική Γραφή και Έκφραση! Από τις 5 Οκτωβρίου μετά από συνεννόηση με τους συμμετέχοντες

Ένα ατμοσφαιρικό, ενεργειακό εργαστήρι αυτοσχεδιασμού μέσω της σωματικής έκφρασης,  του  θεάτρου, της μουσικής, του κινηματογράφου, του χορού και της δημιουργικής γραφής! Έλατε να παίξουμε!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Χώρος:  Modulor Dance Space  Διεύθυνση: Γ. Σισίνη 8, Ιλίσια- Αθήνα (Μετρό Μέγαρο Μουσικής) Πληροφορίες για εγγραφές και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ.: 6946-159241 ή e-mail: info@amusicfreeater.com