Η Artika ξεκινάει πάλι τις παραστάσεις αποκλειστικά για παιδιά βρεφικής-νηπιακής ηλικίας και παρουσιάζει την παράσταση «Καληνύχτα μέρα» για παιδιά ηλικίας από 1 έως 4 ετών.

Δυο μικρά παιδιά λίγο πριν πέσουν για ύπνο συναντιούντε κάτω απο ένα τεράστιο πάπλωμα για να μοιραστούνε τα όσα θαυμαστά γνώρισαν σήμερα. Ένα ηλιοτρόπιο, ο αέρας, ένα πουλάκι, ο ήλιος, το φεγγάρι, το δικό μου, το δικό σου, όλα αυτά γίνονται αφορμή να παίξουνε το παιχνίδι της μνήμης, να ανακαλύψουνε το λόγο, να γαργαλίσουνε τις αισθήσει τους και να πάνε μια βόλτα στην μαγική πλευρά των μικρών πραγμάτων της καθημερινότητας. Πάνω ( και πολλές φορές κάτω), απο αυτό το μαγικό χαλί, συνεχίζουν το ταξίδι της μεγάλης μέρας μέσα στην νύχτα μέχρι που τα μάτια τους βαρένουν και έρχεται η στιγμή οι αναμνήσεις να γίνουν τα παιδικά τους όνειρα.

Στο τέλος της παράστασης θα συναντηθούμε όλοι μαζί πάνω στη σκηνή, για να μοιραστούμε τις αναμνήσεις μας, απο ότι είδαμε, απο την μέρα μας, να μυρίσουμε ηλιοτρόπια, να γίνουμε άνεμος, να πετάξουμε σαν πουλιά και να ανακαλύψουμε τα συστατικά του θεάτρου. 

Studio Μαυρομιχάλη, Μαυρομιχάλη 134. Για πληροφορίες και κρατήσεις, τηλ.: 210-6453330, 6934-838433. Παραστάσεις για το κοινό κάθε Σάββατο στις 5.00 μ.μ., από τις 26 Οκτωβρίου 2013 έως την Κυριακή των Βαΐων.