Τον Φεβρουάριο τα Happy Family Weekends του Athens Metro Mall γιορτάζουν τις απόκριες με πολύ κέφι, χαρούμενες δραστηριότητες και πρωτότυπες μεταμφιέσεις.

Με τη βοήθεια της Miss Κομφετί και του αγαπημένου Αρλεκίνου, κάθε Σαββατοκύριακο, οι μικροί επισκέπτες του εμπορικού κέντρου επιδίδονται στις πιο ξέφρενες και κεφάτες κατασκευές με θέματα και υλικά εμπνευσμένα από την γιορτή των αποκριών, όπως μάσκες, έργα τέχνης από κομφετί και σερπαντίνες, την κυρά Σαρακοστή, χαρταετούς και πολύχρωμα μπαλόνια. Παράλληλα, μέσα από χαρούμενα πάρτι, διασκεδάζουν με τα πιο αγαπημένα παιχνίδια των αποκριών, όπως το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού, γαϊτανάκι και παρέλαση του καρνάβαλου, περνούν κάτω από limbo και χορεύουν στον ξέφρενο ρυθμό της samba.

Ειδικές δραστηριότητες και δρώμενα περιμένουν τους μικρούς φίλους του Athens Metro Mall την Καθαρά Δευτέρα, όπου θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν τα παιχνίδια του χαρταετού και να κατασκευάσουν τα σουπλά της Καθαράς Δευτέρας και διακοσμητικούς χαρταετούς. Την τιμητική τους, καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα έχουν οι μεταμορφώσεις με το face painting και τα Καρναβαλοχρώματα, οι πολύχρωμες ζωγραφιές γεμάτες χρώμα, φαντασία και πολλή μαγεία.

Τα Happy Family Weekends υποδέχονται παιδιά ηλικίας 3 έως 12 ετών κάθε Σάββατο και Κυριακή όλο τον Φεβρουάριο* από τις 11.00 έως τις 16.00 με ελεύθερη είσοδο στον 3ο όροφο του Athens Metro Mall και υπόσχονται να τους χαρίσουν γνώση μέσα από ατέλειωτο παιχνίδι, κέφι και διασκεδαστικές δραστηριότητες! Athens Metro Mall, Λεωφόρος Βουλιαγμένης 276, Άγιος Δημήτριος, Αθήνα, Τηλ.: 210 9769444, Ε-mail: info@athensmetromall.gr