Η παράσταση των Burger Project θα παρουσιαστεί στο πλαίσιο των θεματικών εκδηλώσεων, με τίτλο «Ακτίνες Δράσης- Σημεία Επαφής», που φιλοξενούνται σε μηναία βάση στο Κέντρο Επισκεπτών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ). Οι εκδηλώσεις αυτές, διαφορετικού κάθε φορά θεματικού ύφους και προσανατολισμού, αποσκοπούν σε ένα δημιουργικό διάλογο των επισκεπτών με το έργο και, κατ’ επέκταση, στη διαμόρφωση του μελλοντικού χαρακτήρα του ΚΠΙΣΝ. Για τον μήνα Σεπτέμβριο, η λέξη «διαφάνεια» διατρέχει τις εκδηλώσεις του Κέντρου Επισκεπτών.

Στο Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ οι Burger Project θα παρουσιάσουν ένα «Κοντσέρτο για όλη την οικογένεια», μια αναπάντεχη παράσταση που θα περιέχει τραγούδια και μουσικές για χορό και διασκέδαση, διαδραστικές άριες  και λυρισμό, κοστούμια και παιχνίδι με το κοινό και αναμένεται να προσφέρουν ένα κεφάτο, μουσικοχορευτικό απόγευμα σε μικρούς και μεγάλους.

Ένα από τα πλέον δραστήρια μουσικά συγκροτήματα της σύγχρονης ελληνικής σκηνής, οι Burger Project είναι από τα λίγα εγχώρια συγκροτήματα που, εκτός από τις διασκεδαστικές και ενεργητικές τους εμφανίσεις, έχουν καταφέρει με μεγάλη επιτυχία να ανοίξουν  το εύρος δραστηριοτήτων τους  σε  ποικίλα πεδία.

Ραντεβού, λοιπόν, στις 28 Σεπτεμβρίου στις 18:00 για ένα ξεχωριστό απόγευμα στο Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ!

Η είσοδος είναι ελεύθερη, χωρίς αγορά εισιτηρίου.

Πρόσβαση

Για τη μετάβασή σας προς και από το Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν το shuttle bus που συνδέει το Σταθμό Μετρό Συγγρού – Φιξ με το Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ (αφετηρία επί της οδού Καλλιρόης και άφιξη στην αρχή της Εσπλανάδας). Θα πραγματοποιούνται δρομολόγια 30’ πριν από την εκδήλωση και, αντίστοιχα για την επιστροφή, 30’ μετά το τέλος αυτής.

Πληροφορίες : 210 8778396/8 ή με email στο visitorscenter@snfcc.org.