Αυτές τις Αποκριές μεταφερθείτε με τα παιδιά σε ένα παραμυθένιο κόσμο χαράς και δημιουργίας. Οι μικροί φίλοι ας φορέσουν μία μάσκα, ένα καπέλο ή τη στολή τους και ας έρθουν να διασκεδάσουν. Ένα δεινοσαυράκι θα σας υποδέχεται στο αίθριο του Κέντρου ΓΑΙΑ και η γιορτή θα αρχίσει!

* Κατασκευή αποκριάτικων μασκών! Το εργαστήριο βρίσκεται εδώ για να βοηθήσει τα παιδιά να κατασκευάσουν τη μάσκα με το αγαπημένο τους ζωάκι! * Αποκριάτικο γαϊτανάκι! Κίνηση, μουσική, χορός, παιχνίδι με το παραδοσιακό μας έθιμο. * Μάγος! Ο μάγος συναρπάζει μικρούς και μεγάλους με τις ταχυδακτυλουργικές του εκπλήξεις! Παράλληλα, καθοδηγεί τα παιδιά να διακοσμήσουν μόνα τους το χάρτινο κωνικό αποκριάτικο καπέλο τους. * Κουκλοθέατρο! Πέντε παραστάσεις την ημέρα: Η παρέα της ζούγκλας, Ο βασιλιάς Αρίων, Τα 3 γουρουνάκια, Νίνα η χελωνίτσα και Η κοκκινοσκουφίτσα.   * Face painting! Μεταμορφωθείτε σε πεταλούδα, γάτα, λουλούδι και όχι μόνο! * Καφέ – εστιατόριο Αμμωνίτες! Λιχουδιές και γεύματα που συμπληρώνουν την όμορφη ημέρα.

Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, Ώρες λειτουργίας τις Κυριακές: 10.00 – 16.00. Ώρες αποκριάτικου προγράμματος: 10.30 – 15.00. Εισιτήριο: ενήλικες και παιδιά 6€ (περιλαμβάνει το αποκριάτικο πρόγραμμα και τις δύο μόνιμες εκθέσεις του Μουσείου), Παιδιά έως 2 ετών δωρεάν είσοδος. Είσοδος από Κέντρο ΓΑΙΑ, Όθωνος 100, Κηφισιά, τηλ.: 210-8015870.