Μουσική, κινηματογράφος και video art συναντούν τη φιλοσοφία μέσα από την προβολή εικόνων της καθημερινότητας, της παιδικής ηλικίας, του πολέμου, της πολιτικής διαμαρτυρίας, της εγκατάλειψης, της φύσης, του βιομηχανοποιημένου χώρου όπου κατοικούμε. Εικόνες που «τρέφονται από την ορμή και τη δύναμη της μουσικής, σε μια σύνθεση Ανατολής και Δύσης, όπου αντηχεί το μήνυμα του έργου του Γκουρτζίεφ για την αφύπνιση του ανθρώπου».

Μέρος αυτού του έργου, που εντυπωσιάζει με τον πλούτο, την ένταση και την ποικιλία του ύφους του, αποτελεί και το αντικείμενο μιας σπάνιας συναυλίας με τίτλο «Αναζητητές» που θα πραγματοποιηθεί τις ημέρες Δευτέρα 2, Τρίτη 3 & Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου του 2013 στις 9.00 το βράδυ, στο Ευριπίδειο Θέατρο Χαλανδρίου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ρεματιάς, με την υπογραφή της Ομάδας «ΡΟΔΑ». Η συναυλία παρουσιάζεται για πρώτη φορά σε εξωτερικό χώρο. Οι μουσικοί ήχοι, φωτισμοί και εικόνες βίντεο αποκτούν νέα δυναμική στο Θέατρο της Ρεματιάς.

Με την υποστήριξη του Ιδρύματος Γκουρτζίεφ, Είσοδος: 12 ευρώ, Φοιτητικό/ΑΜΕΑ/άνεργοι: 9 ευρώ. Πληροφορίες: 210-6442506, 210-2836763, 6937-422456, www.gurdjieff.org.gr & www.rodatheater.gr