Το «Μαμά, θα κάνω μπάντα» είναι μια διαδραστική, μουσική, εκπαιδευτική παράσταση για παιδιά κάθε ηλικίας! Με τη γνωστή ενέργεια και το χιούμορ που τους διακρίνει επί σκηνής, οι Burger Project στήνουν μια μοναδική παράσταση, με στόχο να μπολιάσουν τους μικρούς φίλους με τον ιό της μουσικής, να τους μεταδώσουν τη μαγεία του ρυθμού και να τους διασκεδάσουν.

Η δημιουργική παρουσίαση των οργάνων και ο ρόλος τους, ο αυτοσχεδιασμός, οι πολλαπλές δυνατότητες της φωνής, τα «μυστικά» του ρυθμού στο χορό και το τραγούδι, είναι ορισμένα από τα θέματα που φέρνουν τα παιδιά κοντά στη μουσική και διεγείρουν τη φαντασία τους.

Οι μικροί θεατές συμμετέχουν ενεργά στην παράσταση, είτε επαναλαμβάνοντας ρυθμικά και μελωδικά μοτίβα είτε τραγουδώντας όλοι μαζί. Στο τέλος, τα ντεσιμπέλ ανεβαίνουν και η ζωντανή μουσική και ο χορός ξεσηκώνουν τη διάθεση μικρών και μεγάλων!

Οι Burger Project είναι ένα από τα πλέον δραστήρια μουσικά συγκροτήματα της σύγχρονης ελληνικής σκηνής. Ξεχωρίζει για τη θεατρικότητα, το χιούμορ και την ενέργεια στις ζωντανές του εμφανίσεις. 

«Θέατρον», Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Πειραιώς 254, Ταύρος, τηλ.: 212-2540000. Κυριακές 27 Ιανουαρίου & 3, 10 και 17 Φεβρουαρίου, ώρα έναρξης: 16.00, διάρκεια: 80 λεπτά, παιδιά: 10€ & ενήλικοι: 5€. Είναι απαραίτητη η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής στο τηλ.: 212-2540000. Διατίθεται δωρεάν χώρος στάθμευσης.