Ο Πινόκιο επιστρέφει στην Παραμυθοχώρα, για να συναντήσει ξανά μικρούς και μεγάλους φίλους του, με πολύ κέφι και όρεξη για καινούργιες σκανταλιές. Ο Μαστροτζεπέτο θα ανοίξει και πάλι το μαγικό του εργαστήριο, η Γαλάζια Νεράιδα θα σκορπίσει αστερόσκονη και ο Φυτίλης θα ξαναβάλει τη μπαντάνα του έτοιμος για νέες ζαβολιές. Προσοχή! Μυστικές πηγές μάς πληροφορούν πως ο Φαγοφωτιάς είναι έτοιμος με την άμαξά του να μας πάει στο νησί των γαϊδάρων!

Ηθοποιοί και κούκλες συνυπάρχουν αρμονικά, δημιουργώντας μια παραμυθένια ατμόσφαιρα, με κούκλες ανθρωπίνων διαστάσεων, άμεσης κίνησης, γαντόκουκλες, μαριονέτες, επίπεδες κούκλες και γιγαντόκουκλες. Σχήματα και χρώματα αποκαλύπτονται μέσα από μαγικά κουτιά, που δημιουργούν ένα ονειρικό σκηνικό χώρο. 

Παραμυθοχώρα-Κιβωτός Μύθων, Αναπαύσεως 14 & Τυρταίου 1, Μέτς, τηλ.: 210-9216346, 6936-655925-27, www.kivotosmython.gr. Παραστάσεις  για το κοινό: κάθε Κυριακή στις 12.00 (Έναρξη: Κυριακή 13/01/2013). Τιμή εισιτηρίου: 10€. Μετά την παράσταση, ακολουθεί εργαστήριο κατασκευής κούκλας με είσοδο 3€.