Τριακοστός πρώτος χρόνος λειτουργίας του Νέου Θεάτρου και στην Παιδική Σκηνή του ανεβαίνει, και πάλι ένα ελληνικό έργο. Η «Ελίζα» δεν είναι μόνο ένα έργο για παιδιά, είναι ένα απ΄τα σημαντικότερα κείμενα του νεοελληνικού θεάτρου, είναι ένα κείμενο ουσιαστικής παιδείας. Μέσα απ΄την έντονη ροή του με ναυμαχίες, ξιφομαχίες, αράπικα παζάρια, Σουλτάνους, πειρατές, σε ένα συναρπαστικό σκηνικό, ξεκινάει η «Ελίζα» με τρείς φίλους της και … έναν πράσινο παπαγάλο να βρεί τον καλό της. Το έργο παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία και χορογραφίες Ισίδωρου Σιδέρη, μουσική Γιώργου Χριστιανάκη, σκηνικά κοστούμια Γιάννη Κατρανίτσα, στίχους τραγουδιών Μαριανίνας Κριεζή.

 
Προκειμένου να προγραμματίσετε την παρακολούθηση της παράστασης από τους μαθητές σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε για κράτηση θέσεων στα τηλ.: 6977-445161 , 2310-222299 και στο e-mail info@neotheatro.gr.
 
Στην ιστοσελίδα www.neotheatro.gr θα βρείτε σύντομα πληροφορίες και video για την παράσταση.
 
Στις παραστάσεις του Νέου Θεάτρου, ισχύουν και τα εισιτήρια του Ο.Γ.Α. τα οποία διανέμονται από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών. Νέο Θέατρο Θεσσαλονίκης, Αίθουσα «Ολύμπιον» (Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης), Πλ. Αριστοτέλους 10, Θεσσαλονίκη.