Το ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ αφιερώνει την φετινή θεατρική και εκπαιδευτική του δραστηριότητα (περίοδο 2014 -15), στην πρωτοπόρο Ελληνίδα λογοτέχνιδα ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΔΕΛΤΑ.

Σε αυτό το πλαίσιο, θα παρουσιάσει στην παιδική του σκηνή, το Θεατρικό Παιχνίδι – Παράσταση με τη συμμετοχή των παιδιών, «Ταξιδεύοντας με την Πηνελόπη Δέλτα». 

Η παράσταση, της οποίας τη θεατρική και παιδαγωγική επιμέλεια έχει η  Ανδρομάχη Μοντζολή, θα παρουσιάζεται στο κοινό από την Κυριακή 26 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή στις 5 το απόγευμα μέχρι την Κυριακή των Βαΐων! 

Λίγα λόγια για την παράσταση

Ο «Σελιδοφύλακας διώχνει τον Τρελλαντώνη από την ιστορία του, επειδή κάνει συνεχώς αταξίες. Κεντρικό και συνδετικό πρόσωπο ο Τρελλαντώνης προσπαθεί με τη βοήθεια των παιδιών – θεατών, να μαζέψει τις σκόρπιες σελίδες και με αυτές να φτιάξει ένα νέο βιβλίο, που θα περιλαμβάνει τις ιστορίες που δημιουργούν και αναπαριστούν μπροστά στα μάτια μας τα ίδια τα παιδιά. Θέματα από τα παιδικά βιβλία της Πηνελόπης Δέλτα, ζωντανεύουν και πρωταγωνιστούν σε ένα ταξίδι έκφρασης και φαντασίας. 

Μέσω του θεατρικού παιχνιδιού τα παιδιά εισέρχονται στην περιπέτεια, ευαισθητοποιούνται, αποκαλύπτουν, βιώνουν και γνωρίζουν τα σημάδια κάθε ιστορίας και τα ανθρωπιστικά μηνύματα – εφόδια για τη ζωή που προτείνει η συγγραφέας Πηνελόπη Δέλτα. 

Info:

Τοποθεσία: Θέατρο της Ημέρας, Ν. Γεννηματά 20, Αμπελόκηποι (Μετρό Πανόρμου)

Ημερομηνία: Έναρξη παραστάσεων: Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014. Παραστάσεις για το κοινό: Κάθε Κυριακή στις 5 μ.μ. έως 5 Απριλίου 2015.

Τιμές εισιτηρίων: 9 ευρώ για παιδιά, 7 για ενήλικες, ομάδες από 5 άτομα (ενήλικες και παιδιά)