Στα βάθη της άγριας  ζούγκλας  το Λιοντάρι, η Καμηλοπάρδαλη, ο Ρινόκερος, ο Ιπποπόταμος, η Ζέβρα, η Τίγρης, η Αλεπού, ο Λύκος και ο Ελέφαντας έχουνε διαφορές, μεγάλες και μικρές! Ποιος θα τις λύσει; Πρέπει να βρούνε μία λύση… τραγουδάει η Αηδόνα!

Ψηφίζουν το Γεράκι για δικαστή αλλά δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Έτσι με την παρότρυνση της  σοφής Κουκουβάγιας ορίζουν τελικά για δικαστή το ειρηνικό Περιστέρι που κατάφερνει όχι μόνο να αποδώσει δικαιοσύνη και να πετύχει την συμφιλίωσή όλων των ζώων αλλά και να φέρει ειρήνη, χαρά και αγάπη στο βασίλειο της Ζούγκλας.

To  Θεατρικό Σχήμα «ομάΔα» (Ιωακείμ Κάσδαγλης , Τερέζα Κρητικού , Ιωάννα Μπακαλάκου) παρουσιάζει  μια παράσταση σύγχρονου θεάτρου για παιδιά από 4 έως και 10 ετών βασισμένη  στο  χιούμορ ,το παιχνίδι, τον αυτοσχεδιασμό και τη μουσική, που καταφέρνει να δώσει αλληγορικά τα μηνύματα, της δικαιοσύνης  και της  ανάγκης  για αρμονική συνύπαρξη  αγγίζοντας μεταξύ άλλων, θέματα bullying  και πονηριάς. Τα παιδιά γίνονται συμμέτοχοι στη θεατρική εμπειρία ενώ διασκεδάζουν και ψυχαγωγούνται με τη μουσική και τα τραγούδια του Jerome Kaluta σε ύφος funk, soul, bolero, hip hop και jazz.

Κάθε Κυριακή από 1 Νοεμβρίου στις 12.00 μ.μ., Είσοδος: 8 ευρώ. Για σχολεία: Καθημερινές κατόπιν συνεννόησης, Είσοδος: 6 ευρώ.

Θέατρο OLVIO, Ιερά Οδός 67 & Φαλαισίας 7, Γκάζι (Μετρο Κεραμεικός), τηλ.: 210 3414118.