Οι φόρμες του σωματικού θεάτρου, το παιχνίδι, η μιμική τέχνη και η διάδραση μεταξύ ερμηνευτών και κοινού δημιουργούν ένα σκηνικό χώρο ονείρου, όπου η φαντασία επεμβαίνει με χιούμορ σε αντικείμενα, εικόνες και εμπειρίες της καθημερινής ζωής μικρών και μεγάλων.    
Η πολυμορφία και η μοναδικότητα της σκέψης του πολύ μικρού ανθρώπου  αποτελούν τη βάση σχεδιασμού μιας ειδικής σκηνικής γραφής. Σε αυτήν, καθρεφτίζεται η θεώρηση πως τα συστατικά του θεάτρου: η σκηνογραφία, το φως, η μουσική, ο σύγχρονος χορός, η υποκριτική  συνθέτουν τον εικαστικό χώρο μιας εφαρμοσμένης φιλοσοφίας η οποία προβάλλει την πολύτροπη αντίληψη των μικρών παιδιών ως  την αφετηρία κάθε δημιουργίας.
Λίγα λόγια για το έργο
Η Φαίδρα βλέπει στον ύπνο της πως ένα μπαλόνι κόκκινο, πολύ μαγικό μπαίνει στο δωμάτιό της. Είναι πολύ μαγικό, γιατί την ταξιδεύει στο μεγάλο ποτάμι και στα χρώματα, της μαθαίνει παιχνίδια και της λέει αστεία μυστικά!  Όλα αυτά αλλάζουν, όταν η Φαίδρα βγάζει βόλτα το μπαλόνι της. Τότε το χάνει! Και  η περιπέτεια αρχίζει! Πού είναι το μπαλόνι της; Θα καταφέρει να το βρει; Ποιος θα τη βοηθήσει; Μια περιπετειώδης ιστορία μυστηρίου,  χαράς, συγκίνησης και αναζήτησης.
*  για ανθρώπους από 1 έτους
Σύλληψη – Δημιουργία – Σκηνοθεσία: Μαρία Παυλοπούλου
Κάθε Κυριακή στις 11:30
Διάρκεια παράστασης:  55′
Έναρξη παραστάσεων: Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015
Κρατήσεις – Πληροφορίες:  6932077120
Τιμές εισιτηρίων κατ’ άτομο:  10€
Θέατρο Radar
Πλατεία Αγίου Ιωάννη & Πυθέου 93 Σταθμός Μετρό «Άγιος Ιωάννης»
Τηλέφωνο 210.97.69.294.