Μετά από πρόταση μιας νέας μητέρας, φίλης του Πάρκου, στη σελίδα του στο Facebook, το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο προχωρά σε άλλη μία προσφορά, αυτή τη φορά για τις μαμάδες (ή μπαμπάδες)  με βρέφη και παιδιά έως 2 ετών.

Από την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013 και κάθε Παρασκευή, κάθε μαμά ή μπαμπάς που θα έρχεται στο Αττικό Πάρκο με το βρεφικό ή παιδικό καροτσάκι, θα έχει μειωμένη τιμή εισόδου 9 ευρώ!

«Το Πάρκο προσφέρεται για βόλτα με το μωρό, ειδικά τώρα που ο καιρός είναι πιο δροσερός», σημειώνει η υπεύθυνη επικοινωνίας του Πάρκου. «Είναι επίσης μια πολύ ωραία βόλτα για τα μωρά, καθώς, ακόμη κι αν δεν καταλαβαίνουν πολλά, έχουν σημαντικά οπτικά και ακουστικά ερεθίσματα, αλλά και ένα ξεκούραστο διάλειμμα για τις μαμάδες στον καθαρό αέρα. Επιλέξαμε την Παρασκευή γιατί είναι η ημέρα άδειας που έχουν πολλές εργαζόμενες μητέρες και το Πάρκο δεν έχει τόσο πολύ κόσμο όσο το Σαββατοκύριακο, οπότε μπορούν να νιώθουν πιο άνετα στη βόλτα τους».

Στην καφετέρια του Πάρκου, βραστήρες θα βρίσκονται στη διάθεση των μαμάδων για την προετοιμασία του γάλακτος του παιδιού, καθώς επίσης και ένας φούρνος μικροκυμάτων αποκλειστικά για το ζέσταμα παιδικών τροφών.

Παράλληλα, ένας πρωτότυπος διαγωνισμός θα τρέξει στην σελίδα του Πάρκου στο facebook www.facebook.com/atticazoologicalpark και στο instagram, καθώς όσοι επισκέπτονται το Πάρκο και ανεβάζουν φωτογραφία με το παιδικό καρότσι σε ένα σημείο του Πάρκου και #strollerfridays, θα μπαίνουν στην κλήρωση για μία ετήσια οικογενειακή κάρτα. Η κλήρωση θα γίνει την τελευταία Παρασκευή του έτους (2013)!

Μαμάδες και μπαμπάδες, κάθε Παρασκευή ραντεβού στο Πάρκο, για όμορφες καροτσοβόλτες και τρυφερές οικογενειακές στιγμές, παρέα με τα περισσότερα από 2.000 ζώα του Πάρκου.

ΤΟΠΟΣ: Θέση Γιαλού – Σπάτα / ΤΗΛ.: 210-6634724 ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Κάθε μέρα από τις 9.00 π.μ. έως τη δύση του ηλίου

ΕΙΣΟΔΟΣ: Ενήλικες: €15 / Παιδιά 3-12: €11 / Κάτω των 3: Δωρεάν / Δελφίνια: €3 επιπλέον / Γκρουπ άνω των 25 ατόμων: €11 / Νηπιαγωγεία – Παιδικοί σταθμοί: €8 / Δημοτικά – Γυμνάσια – Λύκεια: €9 / Άτομα με ειδικές ανάγκες: Δωρεάν

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ: 319 από Δουκίσης Πλακεντίας

ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ: Έξοδος 18 για Σπάτα (από το Αεροδρόμιο) / Έξοδος 16Ρ για Ραφήνα (από Ελευσίνα) / Τέρμα Αττικής οδού με κατεύθυνση προς Ραφήνα από περιφερειακό Υμηττού