Κριός 21/3-20/4

ΓΙΑ ΕΣΑΣ: Ο μήνας των γενεθλίων σας συμπίπτει με την έναρξη μιας νέας εποχής. Ο Ήλιος μέχρι τις 14 υπόσχεται τα καλύτερα. Η Αφροδίτη μέχρι τις 19 και Άρης έως τις 19 υπόσχονται να σας απογειώσουν αλλά και μεγάλη κινητικότητα σε επαγγελματικά θέματα.

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ: Η είσοδος του Ήλιου του χαρίζει λάμψη, καλή διάθεση και του δίνει μια απίστευτη ενεργητικότητα. Κάποια πλανητικά σκαμπανεβάσματα σε συνδυασμό με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του, ίσως του προκαλέσουν μια νευρικότητα αλλά και θα το φέρουν σε άμεση επαφή με τα συναισθήματα του. 

Ταύρος 21/4-20/5

ΓΙΑ ΕΣΑΣ: Ο Ερμής έως τις 13 του μήνα, μέσω ενός δημιουργικού εξαγώνου, θα ενισχύσει τη δημιουργική φαντασία σας, τη διαίσθηση και την ικανότητά σας για μια σωστή αντίληψη των πραγμάτων.  Ο Κρόνος απέναντι από το ζώδιο σας ευνοεί συνεργασίες και γενικά θα επηρεάσει τον τομέα των σχέσεων

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ: Η παρουσία του Κρόνου και της Σελήνης φέρνουν στο προσκήνιο κάποιες δυσκολίες αλλά Αφροδίτη, Άρης και Ουρανός θα προκαλέσουν μια κινητικότητα, αλλά η αντίθεση του Κρόνου θα το επιβαρύνει κάπως συναισθηματικά.   

Δίδυμοι 21/5-21/6

ΓΙΑ ΕΣΑΣ: Ο Ήλιος περνάει στο φιλικό προς εσάς Κριό και σας προετοιμάζει για τα καλύτερα. Η Αφροδίτη δίνει διέξοδο στις όποιες ανησυχίες σας καλλιτεχνικές, ενώ η Νέα Σελήνη στις 10 δίνει κι αυτή τη δική της βοήθεια. 

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ: Οι ευνοικές πλανητικές θέσεις του μήνα του χαρίζουν έμπνευση, γοητεία, και έντονη κοινωνικότητα. Είναι ο μήνας που το μικρό σας Διδυμάκι θα λάμψει όσο ποτέ

Καρκίνος 22/6-22/7

ΓΙΑ ΕΣΑΣ: Ο Άρης έως τις 19, η Αφροδίτη έως τις 14 και ο Ουρανός όλο το μήνα σας ζητούν να δώσετε εξετάσεις σε κάποια επίπεδα. Κάποιες αλλαγές στον επαγγελματικό χώρο και κάποιες δύσκολες οικογενειακές αποφάσεις που πρέπει να πάρετε σας ζορίζουν αρκετά. Υπομονή έως τις 20 Απριλίου. 

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ: Η περίοδος αυτή είναι ελαφρώς δύσκολη και ιδιαίτερα πιεσμένη κυρίως για ένα ευαίσθητο Καρκινάκι. Στηρίξτε το ιδιαίτερα τώρα που οι σχέσεις του με τους άλλους γίνονται κάπως δύσκολες και απαιτητικές

Λέων 23/7-23/8

ΓΙΑ ΕΣΑΣ: Ο Ήλιος μέχρι τις 19 διασχίζει το φιλικό προς εσάς ζώδιο του Κριού και σας χαρίζει λάμψη, αισιοδοξία και ανεξάντλητη ενεργητικότητα. Η φετινή Άνοιξη θα σας αποζημιώσει για όσα έχετε περάσει, αρκεί να δώσετε την απαιτούμενη προσοχή και να ακούσετε και τα θέλω των άλλων

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ: Ο Απρίλιος θα το βοηθήσει να εντοπίσει τα θέλω του και να αναζωογονηθεί. Αυτή η Άνοιξη του χαρίζει λάμψη και μεγάλη πνευματική διαύγεια. 

Παρθένος 24/8-22/9

ΓΙΑ ΕΣΑΣ: Ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης της παραπλάνησης αυτόν τον μήνα συσκοτίζει κάπως το όλο σκηνικό. Ωστόσο ο Απρίλιος από τις 14 και μετά είναι ίσως το καλύτερο κομμάτι της φετινής Άνοιξης για εσάς. Εκμεταλλευτείτε το. Είναι η πιο κατάλληλη περίοδος για να σπείρετε ώστε μετά το καλοκαίρι να μπορέσετε να θερίσετε.

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ: Συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, παραπλανήσεις  αλλά παράλληλα και ψυχικές ζυμώσεις του επιφυλάσσει η φετινή Άνοιξη. Σταθείτε δίπλα του μέχρι να σταθεροποιηθεί τελείως η ψυχολογία του. 

Ζυγός 23/9-22/10 

ΓΙΑ ΕΣΑΣ: Ραγδαίες εξελίξεις σε πολλά θέματα φέρνει η πλανητική συγκυρία αυτόν τον καιρό. Παρά όμως τις αναστατώσεις εσείς φροντίστε να κρατήσετε τις ισορροπίες, Ξέρετε να το κάνετε. Επιχειρήστε νέα ξεκινήματα, οι πλανήτες τα ευνοούν  

 ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ: Φροντίστε να είστε δίπλα του αυτόν τον καιρό  και επίσης φροντίστε λίγο περισσότερο την υγεία του και τη φυσική κατάσταση, μέχρι τουλάχιστον το τέλος του Απριλίου δηλαδή στις 25 που πραγματοποιείται η έκλειψη Σελήνης   

Σκορπιός 23/10-22/11

ΓΙΑ ΕΣΑΣ: Ήλιος από τον Κριό μέχρι τις 19  και Ερμής στους Ιχθύς έως τις 13 δίνουν έμφαση στις επαφές σας με αγαπημένα πρόσωπα. Τώρα είναι η εποχή να δημιουργήσετε ένα καλύτερο υπόβαθρο για την καλυτέρευση των επαγγελματικών αλά και προσωπικών σας σχέσεων

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ: Παρόλο που ο Κρόνος δε δημιουργεί ιδιαίτερα προβλήματα, θα πρέπει να δείξετε κάποια προσοχή. Καθησυχάστε τη νευρικότητα του και βοηθήστε το να βελτιώσει την ψυχολογία του.

Τοξότης 23/11-21/12

ΓΙΑ ΕΣΑΣ: Το πέρασμα του Ήλιου από τον Κριό έως τις 19 του μήνα σας χαρίζει αισιοδοξία  αλλά και μεγάλη αποτελεσματικότητα στα σχέδια σας. Η Αφροδίτη στον Κριό ως τις 14 φροντίζει για τις καλές  οικογενειακές και προσωπικές σας σχέσεις  

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ: Ο μήνας αυτός προσφέρεται για ταξίδια, εκδρομές, φιλικές συναντήσεις. Τώρα το μικρό σας Τοξοτάκι νιώθει πιο ισορροπημένο από ποτέ. 

Αιγόκερως 22/12-19/1

ΓΙΑ ΕΣΑΣ: Η μετατόπιση των πλανητών από τον Κριό στον Ταύρο σίγουρα θα διευκολύνει την καθημερινότητά σας αλλά και θα ενισχύσει την αισιοδοξία σας. Η έκλειψη στις 25 στον Σκορπιό σε σύνοδο με τον Κρόνο θα τεστάρει τις αντοχές κάποιας σημαντικής σας σχέσης. Δώστε προσοχή σε θέματα υγείας και προσπαθήστε να είστε κάπως πιο αισιόδοξοι. 

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ: Με την επιρροή του Κρόνου ίσως νιώσει πιεσμένο και νευρικό μια που θα θέλει ν’ αντισταθεί στις πιέσεις. Βοηθήστε το να βάλει σε τάξη κάποιες σκέψεις του. Το χρειάζεται.

Υδροχόος 20/1-19/2

ΓΙΑ ΕΣΑΣ: Με τέσσερις πλανήτες και τη Νέα Σελήνη στις 10 στον Κριό, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου θα είναι ιδιαίτερα καλό για εσάς, νέες ιδέες και πολλές μετακινήσεις.

Μέχρι τις 20 αναλάβετε δράση οι πλανήτες είναι μαζί σας.

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ: Κέφι, χαρά, αισιοδοξία…Μέχρι τις 20 το αστρολογικό κλίμα το ευνοεί σε κάθε περίπτωση.  Σταθείτε δίπλα του και βοηθήστε το να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που θα του παρουσιαστούν

Ιχθύες 20/2-20/3

ΓΙΑ ΕΣΑΣ:Ο Απρίλιος ρίχνει κάπως τους έντονους ρυθμούς στους οποίους είχατε συνηθίσει τους προηγούμενους μήνες

Τώρα είναι ευκαιρία να βάλετε τάξη σε οικονομικά αλλά και επαγγελματικά θέματα

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ:  Οι σχέσεις του με τους άλλους βελτιώνονται αισθητά αλλά και η πλανήτες το βοηθούν να ανταποκριθεί σε όλα με δύναμη και αυτοπεποίθηση.