Σαν την «αύρα» των παραμυθιών και των βιβλίων που τα μαθαίνει να ζουν, να ονειρεύονται, ν’ ανθίζουν…
Με έμπνευση την φρεσκάδα και τη δροσιά του ονόματός του αλλά και αγάπη για τη φύση, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, όλα αυτά τα χρόνια δείχνει στην πράξη την ευαισθησία και τη φροντίδα του για την κοινωνία και το περιβάλλον, υποστηρίζοντας μια σειρά κοινωνικών, αθλητικών και περιβαλλοντικών δράσεων… 
Το πρόγραμμα «Παίζω και Μαθαίνω» αποτελεί μια ξεχωριστή προσπάθεια με έντονο κοινωνικό προσανατολισμό.  Έμπνευσή του … το πιο αγνό και… παιχνιδιάρικο τμήμα της κοινωνίας μας, τα παιδιά και η βελτίωση του χώρου και των συνθηκών που μεγαλώνουν, αναπτύσσονται και κάνουν τα πρώτα τους βήματα. Έτσι, σαν μια σύγχρονη νεράιδα των παραμυθιών, επισκέφτηκε με τη μαγική της… «αύρα» παιδικούς – βρεφονηπιακούς σταθμούς ανά την Ελλάδα ξεκινώντας από το Αίγιο και το Ηράκλειο, μελέτησε τους χώρους με τη βοήθεια των δήμων και κατέγραψε τις ανάγκες τους για να μπορέσει να τους υποστηρίξει.
Ξέγνοιαστο, ασφαλές παιχνίδι και δημιουργική απασχόληση: με αυτούς τους στόχους το Πρόγραμμα «Παίζω και Μαθαίνω» βρίσκεται στο πλευρό παιδιών ανά την Ελλάδα καλύπτοντας ανάγκες και προσφέροντας τα απαραίτητα εφόδια για την ποιοτική αξιοποίηση του χρόνου και χώρου που δραστηριοποιούνται οι μικροί μαθητές.
Με τη βοήθεια ειδικών συνεργατών, αρχιτεκτόνων και μηχανικών, σχεδίασε τις αλλαγές που χρειάζονται οι προαύλιοι χώροι των σταθμών θέτοντας στο επίκεντρο τα παιδιά και την ποιότητα της καθημερινότητάς τους. Έτσι, με φροντίδα και  φαντασία  αναπλάθει και ομορφαίνει προαύλιους χώρους με περισσότερο χρώμα και εικόνες, τοποθετώντας λουλούδια και παιχνίδια ώστε τα παιδιά να μπορούν σε ένα ασφαλές και δημιουργικό περιβάλλον να αναπτύξουν τις ικανότητές τους.
Παράλληλα, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ  εντοπίζει με τη βοήθεια των σταθμών τις ανάγκες τους σε εκπαιδευτικό υλικό και τους παρέχει βιβλία όπως παραμύθια με ήχους, εποχιακά, και εικονογραφημένα, εκπαιδευτικά παιχνίδια, γραφική ύλη όπως κανσόν, μαρκαδόρους καθώς και εξοπλισμό τάξεων που περιλαμβάνει κούκλες, μπάλες, πίνακες τάξεων και χάρτες.
Στόχος του για τη φετινή χρονιά είναι να ομορφύνει, να φρεσκάρει, να βελτιώσει την… καθημερινότητα σε πάνω από χίλια παιδιά.
Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, στο πλευρό των παιδιών, θα δημιουργήσει φέτος ένα  καλύτερο περιβάλλον για τους μικρούς μαθητές καλύπτοντας παράλληλα τις καθημερινές ανάγκες για την ενυδάτωσή τους,  παρέχοντας όλο το νερό που χρειάζονται για να… ανταπεξέλθουν στο ατέλειωτο παιχνίδι για τη διάρκεια της χρονιάς!
Το νερό είναι ΑΥΡΑ δροσιάς και δύναμης, είναι πηγή ζωής για εμάς και τα παιδιά μας. Site: www.avragreen.gr