Δεν είναι παραμύθι, είναι πραγματικό. Ονομάζεται Neobio kids restaurant, βρίσκεται στην Σαγκάη και μπορούμε να πούμε ότι είναι το πλέον kids friendly εστιατόριο στον κόσμο.
Πόσες φορές δεν έχουμε γίνει αυτόπτες και αυτήκοες μάρτυρες απείρου κάλλους και… υπομονής, με σκηνικό ένα φινετσάτο εστιατόριο  και πρωταγωνιστές μικρά παιδιά (πολλές φορές και από τα ίδια τα παιδιά μας) που αφού καθίσουν για δέκα λεπτά στη θέση τους, κι αυτά με το ζόρι, βάζουν σκοπό της ζωής τους να μετατρέψουν το χώρο σε ένα πολεμικό τοπίο και τους συνδαιτυμόνες σε αμήχανους αιχμαλώτους;
Υποθέτουμε λοιπόν ότι ήταν κάποιος από αυτούς τους αυτόπτες μάρτυρες, έστω και στη μακρινή Σαγκάη που αποφάσισε κανένα παιδί και κανένας γονιός να μην ξαναχρειαστεί να… υποφέρουν σε παρόμοια κατάσταση…
Και έτσι δημιούργησε  έναν χώρο παραμυθένιο, βγαλμένο από τα παιδικά όνειρα, σε παστέλ αποχρώσεις και με φανταστικά ζώα, μπαλόνια, αερόστατα και σύννεφα να διακοσμούν τις διάφορες περιοχές δραστηριότητάς του, που προορίζονται για να κρατούν απασχολημένους και χαρούμενους τους λιλιπούτειους επισκέπτες του.
Το Neobio kids restaurant κατάφερε αυτό που φαίνεται ακατόρθωτο για τους περισσότερους γονείς. Να κρατάει τα παιδιά απασχολημένα πριν και μετά από το γεύμα, μια ιδέα που σίγουρα κάθε μαμά και κάθε μπαμπάς σε κάθε γωνιά του πλανήτη ονειρεύονται.
Το φανταστικό αυτό εστιατόριο-παιδότοπος που σχεδιάστηκε από την interior designer Li Xiang και την ομάδα της, X-Living, εκτείνεται σε 500 περίπου τετραγωνικά μέτρα στη συνοικία Minhang της Σαγκάης και αφήνει εξίσου τις καλύτερες εντυπώσεις και στους γονείς προσφέροντας το ιδανικό περιβάλλον για χαλάρωση και κουβέντα.
Ο χώρος του εστιατορίου είναι εμπνευσμένος από ένα αρχαίο, παραμυθένιο κάστρο και αερόστατα, ενώ υπάρχουν και επί μέρους χώροι, γεμάτοι με πισίνες με πλαστικές μπάλες, άμμο και παιχνίδια, διαφορετικά διαμορφωμένες σήραγγες,  σκάλες και εντυπωσιακά διάφανα τούνελ για να είναι πιο διασκεδαστικά αλλά και  οι γονείς να μην χάνουν τα παιδιά τους από το οπτικό τους πεδίο.
Δεν είναι υπέροχη ιδέα;