Τα τσουλάνε με τις ώρες, τα βολτάρουν πάνω-κάτω-γύρω από τους καναπέδες, τα ανταλλάσσουν, κοιμούνται μαζί τους και έχουν συνήθως στην κατοχή τους ένα mini γκαράζ αυτοκινήτων. Και, όπως αποδεικνύεται, η προτίμηση των αγοριών σε οτιδήποτε έχει ρόδες δεν είναι αποτέλεσμα στερεοτυπικής συμπεριφοράς, αλλά μια εγγενής προκατάληψη με βαθιές βιολογικές και γενετικές ρίζες.

Constantine B της Nica Zupanc

Ο σχεδιασμός του Constantine Β, από τη σλοβέκα designer Nika Zupanc, έχει μια εύθυμη νοσταλγία για την εποχή που τα παιδιά είχαν αληθινούς φίλους για να παίζουν, και όχι ψηφιακούς εχθρούς να πολεμούν. Με διαστάσεις 77 (μήκος) x 27 (πλάτος) x 37 εκ. (ύψος), το παιδάκι ανεβαίνει και κάνει τα πρώτα του μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής στο σαλόνι.

My first Autobahn της Donkey

Μιας και είμαι μητέρα δύο κοριτσιών, δεν καταλαβαίνω πάντα με επιτυχία με τι θα ενθουσιαζόταν ένα μικρό αγόρι (ως νονά του Οδυσσέα, έχω εισπράξει γκριμάτσες απογοήτευσης που κατακρήμνισαν τη σιγουριά ότι αγόρασα το… ΤΕΛΕΙΟ δώρο). Αλλά η ταινία My first Autobahn της Donkey με ενθουσίασε. Έξυπνο και απλό ταυτόχρονα – μια κολλητική ταινία δρόμου, έτσι ώστε να δημιουργήσει το δικό του αυτοκινητόδρομο όπου και όπως θέλει. Car storage της Fler Φιλικό προς το περιβάλλον αυτοκίνητο, με χώρο φόρτωσης για μικρά αυτοκίνητα. Με διαστάσεις 59 x 25 x 9 εκ., η κατασκευή με αρκετά στρώματα από κυματοειδές χαρτόνι είναι πολύ ισχυρή (εκτός από την οδήγηση στη βροχή!). Όλα τα προϊόντα της fler είναι υπέροχα, οικολογικά και πρωτότυπα (θα δυσκολευτείτε λίγο, βέβαια, με τα Τσέχικα, αλλά αξίζει η προσπάθεια!).

Mini S9 sedan της Automoblox  automoblox είναι μια βραβευμένη σειρά ξύλινων αυτοκινήτων, με το καθένα από αυτά να διαθέτει τη γοητεία και το χαρακτήρα ενός κλασικού ξύλινου παιχνιδιού, αλλά με σύγχρονο design.

Old sport Union Jack της Vilac  … με τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς, χωρίς άλλα σχόλια!