Modularean Eco Prefab Dollhouse Σχεδιασμένο από τον αρχιτέκτονα David Baker και από την ξυλουργό Julianna Sassaman το Modularean Eco είναι, μάλλον, το μοναδικό eco friendly προκάτ σπίτι στον πλανήτη. Ένα υπέροχο δείγμα πράσινης αρχιτεκτονικής που βάζει τον σπόρο τις οικολογικής συνείδησης και της αειφόρου ανάπτυξης στα χέρια των πιτσιρικιών με τον καλύτερο τρόπο: μέσω του παιχνιδιού. Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή του είναι οικολογικά καλλιεργημένο μπαμπού και ρητίνη σόγιας με χαμηλό ποσοστό Πτητικών Οργανικών Ενώσεων (VOC).

MiiBox Το κουκλόσπιτο MiiBox είναι μια επιτοίχια μινιατούρα σε κλίμακα 1:16 της βίλας του αρχιτέκτονα και σχεδιαστή Arne Jacobsen που χτίστηκε το 1929. Έχει αφαιρούμενη πρόσοψη για να μπορούν να το ανοίγουν τα παιδιά, και σίγουρα απαιτεί λιγότερο χώρο. Θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς οπαδούς του design.

Kaleidoscope dukkehuset Σχεδιάστηκε 13 χρόνια πριν από το δίδυμο Laurie Simmons και Peter Wheelwright για την εταιρεία παιχνιδιών Toys Bozart και κυκλοφόρησε σε λίγα κομμάτια. Είναι επιπλωμένο με σχέδια των Karim Rashid και Ron Arad, η κουζίνα είναι του Jonathan Adle και είναι διακοσμημένο με έργα τέχνης της Cindy Sherman και της Barbara Kruger ενώ τα χαλιά είναι Judy Ross. Υπάρχει πλέον μόνο ως συλλεκτικό.