Τα σχολεία άνοιξαν, τα μαθήματα (εν μέσω απεργιών βέβαια) ξεκίνησαν, οι λίστες με τα βιβλία, τα τετράδια και τον λοιπό εξοπλισμό δόθηκαν αλλά…  …δεν έχετε ακόμη αποφασίσει τι θα κάνετε με το γραφείο του μικρού σας μαθητή. Είτε γιατί δεν έχει καθόλου είτε γιατί το υπάρχον δεν εξυπηρετεί πλέον τις ανάγκες του παιδιού που μεγαλώνει, είναι επιτακτική η ανάγκη να λύσετε την εκκρεμότητα για το θέμα του χώρου στον οποίο το παιδί θα συγκεντρώνεται απερίσπαστο για να διαβάσει τα μαθήματά του.

O χώρος του γραφείου του μαθητή θα πρέπει:

-να είναι όσο το δυνατόν πιο άνετος και γεμάτος με όλα τα βασικά στοιχεία που χρειάζεται το παιδί.  -να είναι καθαρός και τακτοποιημένος, με χώρους αποθήκευσης (ράφια, συρτάρια, κουτιά). -να είναι χωρίς παιχνίδια και αντικείμενα που μπορεί να του αποσπούν την προσοχή. -να είναι καλά φωτιζόμενος.  (Για περισσότερα διαβάστε εδώ Πώς να οργανώσετε το γραφείο του παιδιού)

Γραφείο και παιχνίδι για το προνήπιο

Αν το παιδάκι σας είναι ακόμη μικρό αλλά παρόλα αυτά θέλετε να δημιουργήσετε ένα χώρο που θα λειτουργεί σαν γραφείο αλλά και πάγκος παιχνιδιού τότε σας προτείνω να ρίξετε μια ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες με υπέροχες ιδέες που θα ομορφύνουν το δωμάτιό του. Pic source: pinterest, kidsomania