Περιμένω πώς και πώς τις καλοκαιρινές διακοπές για να χαλαρώσω, να κάνω τα μπάνια μου, αλλά κυρίως για να απολαύσω λίγο ποιοτικό χρόνο με το μωρό μου. Τρελαίνεται για παιχνίδια στον ήλιο και τη θάλασσα, αλλά επειδή ο ήλιος δεν είναι παίξε γέλασε, φροντίζω να ενημερωθώ εγκαίρως για την πλήρη προστασία του. Κι επειδή κι εσείς, ως νέα μαμά, αγωνιάτε για το ποια είναι τα σωστά προϊόντα για το μωρό σας αλλά και ποια είναι τα tips που δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε όταν μιλάμε για ήλιο, θάλασσα, βόλτες και διακοπές, διαβάστε μερικές ιδέες που μπορούν να σας βοηθήσουν.

Ευτυχώς, υπάρχει η APIVITA με τη νέα σειρά αντηλιακής προστασίας SUNCARE KIDS για τα παιδάκια μας, που όχι μόνο μας καθησυχάζει με την ποιότητά της, αλλά μας κάνει και τέλεια δώρα ώστε να υποδεχτούμε το καλοκαίρι οπλισμένες με τα κατάλληλα ‘όπλα’ κόντρα στα δόντια του ήλιου. Η βιταμίνη D είναι απαραίτητη ώστε να αποκτήσει το παιδί μας πιο δυνατά οστά και μυς αλλά ο πολύς ήλιος οδηγεί σε εγκαύματα, βλάβες στα μάτια, αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα και σε καρκίνο του δέρματος.

Τι πρέπει να θυμάμαι όταν πηγαίνουμε στην παραλία, το πάρκο και στις βόλτες μας;

Καταρχάς, οι επικίνδυνες ώρες για τον ήλιο είναι από τις 12 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα. Επομένως, επιλέγουμε να κάνουμε βόλτες ή τη θάλασσα νωρίς το πρωί ή μετά το απόγευμα. Επιλέγουμε πάντα να καθόμαστε σε σκιές, αλλά και εκεί του φοράμε γυαλιά ηλίου και καπελάκι γιατί ο κίνδυνος κρύβεται ακόμα και στις περιοχές που δεν βλέπει ο ήλιος. Του φοράμε το σωστό ρουχισμό από βαμβακερό ύφασμα, μακρυμάνικες μπλούζες ή μέχρι τον αγκώνα (αν κάνει πολλή ζέστη) και ολόσωμα μαγιό, ειδικά φτιαγμένα για μωρά. Διαλέγουμε τα σωστά αντηλιακά, που είναι το πιο σημαντικό σημείο της προστασίας του. Το κλασικό αντηλιακό γαλάκτωμα της APIVITA με δείκτη SPF50 είναι κατάλληλο για παιδιά από 3 και άνω, υποαλλεργικό, ανθεκτικό στο νερό, εφαρμόζεται εύκολα ελαχιστοποιώντας τα λευκά ίχνη, μειώνει σημαντικά την πιθανότητα εμφάνισης μελανώματος μελλοντικά και είναι φτιαγμένο από τα πιο αγνά συστατικά, όπως το βερίκοκο, το ελαιόλαδο, η βιολογική αλόη και η καλέντουλα.

Αν δεν συμπαθείτε ιδιαίτερα τη μορφή γαλακτώματος, το ολοκαίνουριο αντηλιακό spray της APIVITA με δείκτη SPF50 απευθύνεται σε μαμάδες που θέλουν κάτι πιο πρακτικό και μοντέρνο, που εφαρμόζεται πιο εύκολα, χωρίς άσπρισμα και αφορά στα παιδιά από 12 μηνών και άνω. Εγώ θα το χρησιμοποιήσω σίγουρα στο γιο μου! Κι επειδή είμαι ξεχασιάρα και δεν θυμάμαι πότε πρέπει να ανανεώνω το αντηλιακό του μωρού, το βραχιόλι UV της APIVITA με προειδοποιεί και με ενημερώνει για τη συχνότητα ανανέωσης. Αφήστε που το παίρνω δωρεάν με την αγορά του νέου spray! Όλα τέλεια, αλλά τι γίνεται με τα μωρά που διανύουν ακόμα τους πρώτους 6 μήνες της ζωής τους; Φέτος το καλοκαίρι, η κόρη μου θα γίνει 6 μηνών, επομένως χρειάζομαι ένα αντηλιακό που να είναι ενδεδειγμένο και για βρέφη. Η APIVITA μου λύνει τα χέρια και σε αυτήν την περίπτωση με τη νέα αντηλιακή κρέμα με δείκτη SPF30 για μωρά 6 μηνών και άνω για πρόσωπο και σώμα με ελιά και καλέντουλα και 100% φυσικά φίλτρα. Αν το δικό σας μωρό είναι μικρότερο από 6 μηνών, μπορείτε να του βάζετε την ίδια κρέμα σε βόλτες, αν και πρέπει να αποφεύγεται η έκθεσή του στον ήλιο τους πρώτους 6 μήνες της ζωής του!

Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια! Κάντε την πρώτη δοκιμή των προϊόντων μαζί με το μωρό σας κάνοντας κλικ εδώ ώστε να λάβετε μέρος στην κλήρωση για προϊόντα αντηλιακής προστασίας και διαπιστώστε μόνες σας την υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα που σας χαρίζει η APIVITA. Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 6 Ιουνίου (13.00). Οι νικητές της κλήρωσης θα κερδίσουν: 1ος νικητής: 1 αντηλιακό APIVITA για το παιδί και 1 αντηλιακό APIVITA για τη μαμά 2ος & 3ος νικητής: 1 αντηλιακό APIVITA για το παιδί