Για τα παιδιά το καλοκαίρι είναι μια ευκαιρία για ατέλειωτο παιχνίδι και διασκέδαση που δε σταματά ποτέ. Η μέρα τους γεμίζει με τα ταξίδια, μπάνια, παιχνίδια με τους φίλους και την  οικογένειά τους. Μια γερή δόση ενέργειας είναι το όπλο τους για να τα βγάλουν πέρα και να συνεχίσουν τις καλοκαιρινές του περιπέτειες.

Τα milkshakes είναι μια πολύ καλή επιλογή για να έχετε πάντα μαζί σας κάτι με υψηλή διατροφική αξία που θα τους χαρίζει την ενέργεια που χρειάζονται με πλούσια γεύση.

Δείτε δυο συνταγές που σίγουρα θα λατρέψουν, όπως κι εσείς:

Milkshake Μπανάνα-Ροδάκινο & Μπισκότο

Η βάση της συνταγής σας είναι 200ml κρύο Nestlé Junior ή  Nestlé sChOOL. Σε ένα μπλέντερ προσθέτετε μισή μπανάνα, μισό ροδάκινο και δύο μπισκότα τύπου πτι-μπερ. Χτυπάτε και έχετε έτοιμο στο λεπτό ένα μοναδικό, δροσιστικό και super δυναμωτικό milkshake που τα παιδιά σας σίγουρα θα ζητούν καθημερινά.

Σοκολατένιο milkshake Μπανάνα-Μπισκότο

Ως βάση χρησιμοποιείται 200ml κρύο Nestlé Junior ή  Nestlé sChOOL. Στο μπλέντερ προσθέτετε 1 κουταλιά της σούπας κακάο, μισή μπανάνα και ένα μπισκότο τύπου πτι-μπερ. Τα χτυπάτε όλα μαζί και μέσα σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα μπορείτε να σερβίρετε στο παιδί σας την πιο δροσιστική, σοκολατένια απόλαυση του καλοκαιριού.

Ποιο γάλα να επιλέξετε και γιατί…

Τα μικρά παιδιά για να καλύψουν τις ενεργειακές τους ανάγκες πρέπει να παίρνουν καθημερινά όλα τα απαραίτητα και πλούσια συστατικά όπως ο σίδηρος, η βιταμίνη D, το φολικό οξύ και άλλα πολλά.

Το γάλα όμως και τα οφέλη του, δεν είναι απαραίτητο μόνο για νεογέννητα, αλλά θεωρείται αναγκαίο και μετά το πρώτο έτος της ηλικίας, αφού είναι η κύρια πηγή ασβεστίου και πρωτεΐνης.

Έχετε μάλιστα τη δυνατότητα να επιλέξετε το γάλα ανάλογα με την ηλικία του παιδιού σας. Για παιδιά που έχουν κλείσει το πρώτο έτος ενδείκνυται το Junior 1+, αφού καλύπτει σχεδόν πλήρως τις ανάγκες του παιδιού σας. Καλύπτει το 85% του σιδήρου, το 100% του ασβεστίου και προσφέρει 13 Βιταμίνες και μέταλλα που χρειάζεται ο παιδικός οργανισμός για να αναπτυχθεί σωστά (με 3 γεύματα την ημέρα των 240 ml).

Για παιδιά που βρίσκονται στο δεύτερο έτος συστήνεται το Junior 2+ που περιέχει εξίσου πολλά θρεπτικά συστατικά, με το ασβέστιο, το σίδηρο, τη βιταμίνη D, 13 βιταμίνες και μέταλλα να πρωταγωνιστούν (με 3 γεύματα την ημέρα των 210 ml).

Από το τέταρτο χρόνο μπορείτε να δοκιμάσετε το  Nestlé sChOOL που θα συνεχίσει να προσφέρει στα παιδάκια τα αναγκαία θρεπτικά συστατικά και την ενέργεια που χρειάζονται μέσα στην ημέρα τους. Ασβέστιο, βιταμίνες και μέταλλα εξακολουθούν να προσφέρονται στο παιδί σας, ενώ καλύπτεται και το 55% του σιδήρου που πρέπει να προσλαμβάνει ένα παιδί ημερησίως (με 3 γεύματα την ημέρα των 210 ml).

Τα εμπλουτισμένα ροφήματα γάλακτος Nestlé Junior και  Nestlé sChOOL μπορούν να ανταποκριθούν στις παιδικές διατροφικές ανάγκες αφού προσφέρουν πολλά παραπάνω από τα βασικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός τους. Χάρη σε αυτά τα παιδιά σας θα καλύψουν και όλες τις ανάγκες τους αυτή του σιδήρου, του ασβεστίου, της βιταμίνης C και της καλύτερης άμυνας του οργανισμού. Για να μεγαλώσουμε γερά και δυνατά παιδιά αρκεί να προσέξουμε το γάλα που θα τους δώσουμε και όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η Nestlé που χρόνια τώρα #Megalonoumeparea… με τις ανάγκες των παιδιών.

sponsored by Nestlé