Τα 3 απλά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε

Με το ξεκίνημα των σχολείων, οι περισσότερες μαμάδες ανησυχούμε για το πρόβλημα της φθειρίασης που πολύ συχνά ταλαιπωρεί τα παιδάκια μας, όσο και εμάς. Δεν συντρέχει όμως κανένας λόγος για φόβο και αγωνία, αρκεί να είμαστε προνοητικές και να ακολουθήσουμε το θαυματουργό τρίπτυχο που θα μας σώσει από την ταλαιπωρία. Με τρία απλά βήματα μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τη φθειρίαση εύκολα και αποτελεσματικά και κυρίως φυσικά.

Έλεγχος & Πρόληψη

Ο πιο συνήθης τρόπος να αντιληφθούμε ότι το παιδάκι μας μπορεί να βασανίζεται από ψείρεςείναι η φαγούρα. Ωστόσο δεν αποτελεί το πιο αξιόπιστο σύμπτωμα αφού μπορεί να καθυστερήσει να εμφανιστεί ακόμη και ένα μήνα. Αντί να περιμένουμε όμως τα συμπτώματα να κάνουν την εμφάνισή τους, μπορούμε να κάνουμε μερικούς σύντομους ελέγχους στο κεφαλάκι του παιδιού μας. Μια φορά την εβδομάδα μπορούμε να ελέγχουμε το κεφάλι του με τη βοήθεια της ειδικής χτένας, σε βρεγμένα μαλλιά ή μετά τη χρήση ενός μαλακτικού. Για πραγματική πρόληψη μπορείτε να χρησιμοποιείτε το Hedrin Protect & Go, ένα εύχρηστο spray-conditioner που είναι κατάλληλα σχεδιασμένο, αφού έχει ως βάση του το νερό, ώστε να διακόπτει τον κύκλο της ζωής των ψειρών, βάζοντας τέλος στην ανάπτυξη και την εξάπλωσή τους, με τουλάχιστον δύο εφαρμογές την εβδομάδα. Ταυτόχρονα ξεμπερδεύει τα μαλλάκια του, χαρίζοντας μια ευχάριστη μυρωδιά πορτοκαλιού και μάνγκο.

Αντιμετώπιση

Ακόμη κι αν ο έλεγχος δεν αποδειχθεί αποτελεσματικός, υπάρχουν τρόποι να βάλουμε τέλος στο πρόβλημα των ψειρών φυσικά και μεθοδικά. Αναζητούμε πλέον προϊόντα με φυσική δράση, αφού ως μαμάδες επιζητούμε τη σιγουριά για την υγεία και την ασφάλεια του παιδιού μας. Επειδή όμως μιλάμε για μικρά παιδιά, έχουμε την ανάγκη για τρόπους αντιμετώπισης που είναι τόσο αποτελεσματικοί, όσο γρήγοροι και εύκολοι ταυτόχρονα.
Πρόταση 1: Για παιδιά που θέλουν απλά να βγουν έξω και να παίξουν
Μη ξεχνάμε πως η ενεργητικότητα των μικρών παιδιών, απαιτεί να βρούμε αυτές τις φυσικές και γρήγορες λύσεις, που να μην κουράσουν το παιδί και να μην του στερήσουν τον χρόνο του παιχνιδιού. Σε αυτή την περίπτωση το Hedrin Treat & Go μπορεί να μας λύσει τα χέρια αφού αρκεί να το εφαρμόσετε δυο φορές σε διάστημα 7 ημερών και μάλιστα όταν το εφαρμόσετε στο κεφάλι του παιδιού και στεγνώσει καλά, το παιδί σας είναι ελεύθερο να τρέξει και να παίξει με τους φίλους του. Δε φεύγει από τα μαλλιά του, ενώ χάρη στη σύνθεσή του με νερό ξεβγάζεται πανεύκολα.
Πρόταση 2: Για δράση σε μόλις 15 λεπτά
Επειδή, τα παιδάκια μας λοιπόν δε θέλουν να χάνουν στιγμή από τον χρόνο του παιχνιδιού και της διασκέδασής τους, τα αντιφθειρικά προϊόντα που στοχεύουν τόσο στην ταχύτητα, όσο και στην αποτελεσματικότητα είναι το απόλυτο όπλο για όλες τις μαμάδες ειδικά όταν ξεκινούν τα σχολεία. Το Hedrin Plus είναι ικανό να δράσει μέσα σε μόλις 15 λεπτά από την εφαρμογή του και να διεισδύσει βαθιά στο αυγό της ψείρας. Ιδιαίτερη προσοχή όμως θα χρειαστεί κατά τη διάρκεια της εφαρμογής του αφού οι επιφάνειες του μπάνιου μπορεί να γίνουν αρκετά ολισθηρές εξαιτίας της gel μορφής του.
Πρόταση 3: Η Οικονομική Λύση
Για τις μανούλες που μπορεί ωστόσο να βρεθούν αντιμέτωπες με το πρόβλημα της φθειρίασης ήδη από τους πρώτους μήνες της ζωής του παιδιού της, υπάρχει μία πολύ οικονομική λύση που χαρίζει σιγουριά και ασφάλεια και στη μαμά και στο παιδί. Η λοσιόν Hedrin Solution είναι κλινικά ελεγμένη και δρα σε μια ώρα, απομακρύνοντας εύκολα και γρήγορα κάθε ανησυχία και προβληματισμό των νέων μαμάδων.

Ολοκλήρωση

Φυσικά και οι τρόποι αντιμετώπισης σίγουρα μπορούν να αποδειχθούν αποτελεσματικοί και ιδανικοί, αλλά ως μαμάδες θέλουμε να είμαστε βέβαιες ότι το παιδί μας δε θα συνεχίζει να βασανίζεται από τα ενοχλητικά συμπτώματα όπως η φαγούρα που προκαλούν οι ψείρες. Μη ξεχνάμε ότι ακόμη κι αν αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα και ολοκληρώσουμε τη θεραπεία κατά της φθειρίασης, οφείλουμε να συνεχίσουμε τους τακτικούς ελέγχους στην κεφαλή του παιδιού για να σιγουρευτούμε πως η θεραπεία πέτυχε.

Η φθειρίαση δε χρειάζεται να μας ανησυχεί πια, αφού ευτυχώς μπορούμε να βάλουμε στοπ στην ανάπτυξη της ψείρας μια και καλή, εύκολα, γρήγορα και κυρίως φυσικά! Για να απολαμβάνουν τα παιδιά μας κάθε στιγμή διασκέδασης και παιχνιδιού στην καθημερινότητά τους και στο σχολείο άφοβα!