Η εταιρεία Stokke® ιδρύθηκε το 1932. Η καινοτομία, η εργονομία και ο ανθρωποκεντρικός σχεδιασμός δημιουργούν προϊόντα που ενισχύουν τον δεσμό μεταξύ γονιών και παιδιού. Η συλλογή μας μοναδικών προϊόντων ενσαρκώνει αυτές τις βασικές αξίες και αντανακλά το σκανδιναβικό στυλ στα καλύτερά του. Πάντα συνδυάζουμε την αγάπη μας για τη φύση με το πάθος μας για το ντιζάιν, ώστε να δημιουργούμε προϊόντα προς το καλύτερο δυνατό συμφέρον του παιδιού αλλά και του περιβάλλοντος. Στόχος μας είναι να απολαμβάνουν οι οικογένειες τα έξυπνα και ανθεκτικά προϊόντα μας για πολλά χρόνια.

Το Stokke® Sleepi™ είναι ένα κρεβάτι που μεγαλώνει με το παιδί σας από τη γέννησή του μέχρι περίπου 3 ετών και με το επιπρόσθετο Junior Extension Kit μέχρι 10 ετών περίπου. Επεκτείνεται για να καλύπτει τις ανάγκες – και τα μεγέθη – που συνεχώς αλλάζουν καθώς το παιδί μεγαλώνει, ενώ ταυτόχρονα παραμένει παρήγορα οικείο με το ξεχωριστό του οβάλ σχήμα. Όταν το παιδί σας φτάσει σε ηλικία που μπορεί να σκαρφαλώσει, μπορείτε να αφαιρέσετε τη μία πλευρά του κρεβατιού, για να έχει εύκολη πρόσβαση και για να νιώθει πιο ελεύθερο και ανεξάρτητο.

Το Stokke® iZi Sleep™ X3 από την BeSafe® επιτρέπει στο μωρό σας να ξαπλώνει για να ξεκουραστεί ή να κοιμηθεί ενώ είναι έξω από το αυτοκίνητο. Αυτό το κάθισμα αυτοκινήτου με αφράτο μαξιλαράκι περιλαμβάνει μια ρυθμιζόμενη ζώνη ασφαλείας 5 σημείων, ενσωματωμένη κουκούλα και απαλή επένδυση για εξαιρετική άνεση και επιπλέον προστασία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως κάθισματάκι για καρότσι με τα μοντέλα Stokke® Xplory®, Stokke®  Crusi™ και Stokke® Trailz™ χωρίς αντάπτορες. Κλειδώνει στον σκελετό, για να μη χρειαστεί να ξυπνήσετε το μωρό σας που κοιμάται όσο το μεταφέρετε

Το ασφαλές και ελαφρύ Stokke® iZi Go X1 της BeSafe® περιλαμβάνει ρυθμιζόμενη ζώνη ασφαλείας 5 σημείων, ενσωματωμένο σκίαστρο με UPF 15+ και αφράτη επένδυση για εξαιρετική άνεση και επιπλέον προστασία. Το Newborn Insert κάνει τη βόλτα απόλυτα άνετη για τους μικρότερους επιβάτες. Και το καλύτερο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κάθισμα καροτσιού χωρίς αντάπτορες σε όλα τα καρότσια της Stokke®. Απλώς κλειδώνει στο σκελετό. Κάνει τις μικρομεταφορές της ζωής πολύ πιο εύκολες!

Εμπνευσμένο από τη μοναδική γραμμή και καινοτομία του ίδιου του καροτσιού, το True Black κάνει το χαρακτηριστικό ντιζάιν του Stokke® Xplory®  ακόμα πιο εντυπωσιακό. Η αντίθεση στην υφή των απαλών και ματ υφασμάτων με την υφή του γυαλιστερού μετάλλου χρησιμοποιείται σε έναν συνδυασμό που δίνει σαφώς μια ξεχωριστή εμφάνιση. Όλα τα στοιχεία του σκελετού έχουν δεχθεί ειδική επεξεργασία προκειμένου να επιτευχθεί η επιθυμητή μαύρη απόχρωση, για να κολακεύουν τα υφάσματα του καροτσιού.

In the best interest of the child.