Το Trilogy system της Inglesina είναι ένα σύστημα μεταφοράς για όσους αναζητούν την άνεση και την καλοπέραση του μωρού τους, χάρη στο ευρύχωρο πορτ-μπεμπέ και στο σύστημα εξαερισμού, χωρίς όμως να θυσιάζεται η ευχρηστία και η πρακτικότητά του σε όλες τις περιπτώσεις. Το Trilogy αποτελείται από έναν ελαφρύ και πρακτικό σκελετό, ο οποίος ανοιγοκλείνει και οδηγείται και με το ένα χέρι, με εύκολο σύστημα σύνδεσης-αποσύνδεσης των διαφορετικών στοιχείων του, τα οποία του προσφέρουν την απόλυτη λειτουργικότητα και ελευθερία ελιγμών, που τώρα γίνεται ακόμα ευκολότερη χάρη στο σκελετό «City», που με μόλις 50 εκ. πλάτος έχει τη δυνατότητα να χωρέσει ακόμα και στα στενότερα ασανσέρ.

Το κάθισμα αυτοκινήτου Huggy Multifix, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε στο αυτοκίνητο, είτε πάνω στο καρότσι είναι το τρίτο στοιχείο που ολοκληρώνει αυτό το Σύστημα Μεταφοράς της Inglesina.

Στον βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται αναστρέψιμο καρότσι με κουκούλα, πορτ μπεμπέ, παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου Huggy Gr.0Multiflix +, καλάθι μεταφοράς αντικειμένων, ποτηροθήκη, ασορτί τσάντα με αλλαξιέρα, ποδόσακος και αδιάβροχο για το καρότσι. Τα διαθέσιμα χρώματα είναι: Denim, Grafite, Total Black, Amarena, Cookie, Marina, Ecru

Στο Σύστημα Μεταφοράς Trilogy δίνεται η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε λευκό ή γκρι σκελετό, αλλά και ανάμεσα σε ενιαία χειρολαβή ή δύο ξεχωριστές.

Τώρα και για όλο το μήνα Μάιο, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, έχετε τη δυνατότητα με κάθε αγορά συστήματος Trilogy να προμηθευτείτε εντελώς δωρεάν το στρωματάκι για το πόρτ-μπεμπέ και τη Universal βάση για το κάθισμα αυτοκινήτου Huggy Gr. 0+. 

*Η προσφορά δεν ισχύει για τη συλλεκτική έκδοση του Trilogy Colors.