Το παιδικό έπιπλο είναι  υπευθυνότητα, ποιότητα, αγκαλιά, αγάπη και φροντίδα.
Αυτό το γνωρίζει καλά η Casababy και το εφαρμόζει πιστά στο σχεδιασμό του κάθε επίπλου που δημιουργεί για το πιο ευαίσθητο, πιο όμορφο, πιο ξεχωριστό πλάσμα του κόσμου. Το μωρό σας!
Με ιστορία που μετράει ήδη τρεις δεκαετίες, η  Casababy με ιδρυτή, εμπνευστή και ιθύνων νου τον Ανδρέα Τζε, «κεντώντας» πάνω  στην πολύτιμη εμπειρία στην κατασκευή του παιδικού επίπλου από παλαιότερους και «μερακλήδες»  τεχνίτες της εποχής εκείνης, σήμερα είναι υπερήφανη να αναγνωρίζεται ως μία εταιρεία – κόσμημα στην εγχώρια αγορά και μία από της μεγαλύτερες στο βρεφικό έπιπλο.

Η Casababy  με ξεχωριστή συνέπεια και έμπνευση επικεντρώνεται στο μοντέρνο, λειτουργικό  και ποιοτικό σχεδιασμό των επίπλων της, στοιχείο που την καθιστά ξεχωριστή και υποδειγματική ακόμα και στην ευρωπαϊκή αγορά.  Εξειδικευμένοι designers εμπλουτίζουν διαρκώς με νέα υλικά και σχέδια τις δημιουργίες τους παντρεύοντας την καλαισθησία και τη λειτουργικότητα με την ασφάλεια των πιο σύγχρονων  μηχανημάτων. Το αποτέλεσμα – η δημιουργία βρεφικών επίπλων άριστης ποιότητας βάσει αυστηρών προτύπων ασφάλειας- είναι πάντα κάτι ξεχωριστό και μοναδικό, κερδίζοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Φιλοσοφία και πρώτιστο μέλημα της εταιρείας είναι ο σεβασμός προς το παιδί και το περιβάλλον, αγαθό που δεν διαπραγματεύεται ούτε στο ελάχιστο. Έτσι, τα βρεφικά έπιπλα Casababy κατασκευάζονται από μασίφ ξύλο φουρνιστής οξιάς & mdf, βαμμένα με χρώματα 100% κατάλληλα για βρέφη και παιδιά. Με πρωταρχικό στόχο την κατασκευή ενός ασφαλούς βρεφικού και παιδικού δωματίου, τα περισσότερα κρεβάτια και σιφονιέρες τηρούν τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφαλείας και είναι πιστοποιημένα από τον επίσημο φορέα του Ελληνικού κράτους.

Νέα συλλογή
Για το έτος 2016-2017, η Casababy εντυπωσιάζει ευχάριστα για άλλη μια φορά με τη νέα της collection,  δίνοντας έμφαση  σε καινοτόμα υλικά που υποδηλώνουν και αναδεικνύουν την γνησιότητα, παλαιότητα και θαλπωρή του ξύλου, σε συνδυασμό πάντα με το νέο και ανανεωμένο χρωματολόγιο της εταιρίας. Δείτε την νέα ολοκληρωμένη της συλλογή ΕΔΩ
Κind and Jugent 2016
Για ακόμα μια χρονιά η Casababy έδωσε το δυναμικό της παρών στην kind & jugend 2016, που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο στο εκθεσιακό κέντρο koelnmesse τις Γερμανίας. Η Casababy  με τη συμμετοχή  της στην Κind & Jugend, επιβεβαιώνει την ηγετική της θέση στον τομέα του βρεφικού επίπλου ανάμεσα στης μεγαλύτερες και καταξιωμένες εταιρείες, αποδεικνύοντας την ανοδική της πορεία, αφού ήταν και η μοναδική Ελληνική εταιρεία βρεφικών ειδών που έλαβε μέρος.
Η εταιρεία  παρουσίασε για το 2017 στους συνεργάτες και επισκέπτες της τα νέα μοντέρνα και ποιοτικά της σχέδια αναδεικνύοντας κάθε ασφαλή και αξιόπιστη λύση.  Επαγγελματίες, από κάθε γωνιά του κόσμου εντυπωσιάστηκαν από την συλλογή,  αναγνωρίζοντας την σχεδιαστική και ποιοτική αξία της εταιρείας.