Υλικά 1 φύλλο Σφολιάτα βουτύρου Χρυσή Ζύμη  1 λίτρο γάλα 1 & 1/3 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη 1 & 1/3 φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι μαλακό κοσκινισμένο 2 κουταλιές σούπας βούτυρο γάλακτος 1 βανίλια 4 αυγά 2 φλιτζάνια τσαγιού κρέμα γάλακτος Άχνη ζάχαρη για το πασπάλισμα Εκτέλεση  Βγάζουμε τη σφολιάτα βουτύρου από την κατάψυξη και το αφήνουμε μέσα στη συσκευασία του σε θερμοκρασία δωματίου, μέχρι να ξεπαγώσει καλά Στρώνουμε λαδόκολλα σε λαμαρίνα και απλώνουμε επάνω τη σφολιάτα Με ένα πιρούνι την τρυπάμε παντού και την ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220º C, στον αέρα, για 10 λεπτά Βγάζουμε τη σφολιάτα από το φούρνο και την αναποδογυρίζουμε με τη βοήθεια της λαδόκολλας Πατάμε καλά τη σφολιάτα να ξεφουσκώσει και πετάμε τη λαδόκολλα Χαμηλώνουμε το φούρνο στους 170º C και συνεχίζουμε το ψήσιμο για περίπου 20 λεπτά μέχρι να ροδίσει καλά Την αφήνουμε να κρυώσει Βάζουμε το μισό από το γάλα σε κατσαρόλα να ζεσταθεί μαζί με τη βανίλια Σε ένα μπολ, χτυπάμε τα αυγά, τη ζάχαρη, το αλεύρι και το υπόλοιπο κρύο γάλα με μίξερ χειρός Λίγο-λίγο, και πάντα ανακατεύοντας με σύρμα, προσθέτουμε το μείγμα χτυπημένων αυγών στο ζεστό γάλα Ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η κρέμα Μόλις δέσει, την αποσύρουμε από τη φωτιά Προσθέτουμε το βούτυρο για να λιώσει, όσο είναι ζεστή. Ανακατεύουμε με σύρμα Τη βάζουμε σε μεγάλο μπολ και καλύπτουμε με μεμβράνη κολλώντας τη στην επιφάνεια της κρέμας για να μην κάνει πέτσα Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει καλά Χτυπάμε την παχύρρευστη κρέμα γάλακτος Ξαναχτυπάμε την κρέμα βανίλιας, αφού κρυώσει, με μίξερ χειρός για να αφρατέψει και προσθέτουμε την παχύρρευστη κρέμα ανακατεύοντας (να ενωθούν) απαλά με σπάτουλα Κόβουμε κατά μήκος την ψημένη σφολιάτα βουτύρου σε 3 ίσα μέρη Βάζουμε σε πιατέλα το πρώτο φύλλο, απλώνουμε το μισό της κρέμας, βάζουμε το δεύτερο φύλλο, απλώνουμε την υπόλοιπη κρέμα, και τέλος καλύπτουμε με το τρίτο φύλλο σφολιάτας βουτύρου Αχνίζουμε με ζάχαρη άχνη και σερβίρουμε.

«Χρυσή Ζύμη. Δεν έτυχε…Πέτυχε!»