Πόση φαντασία, αίσθηση περιπέτειας και τόλμης χρειάζεται για να ταξιδέψεις μέσα σε  ένα κίτρινο υποβρύχιο; Τόση κι άλλη τόση, χαρακτηρίζει τη νέα συλλογή της μάρκας παιδικών ρούχων Yellowsub για την σαιζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας ’16/’17 με τίτλο «Wonder«. Και  μπορεί να μην μας ταξιδεύει στο βυθό της θάλασσας, μπορεί όμως  να «ξεκλειδώσει» μαγικά το βυθό της παιδικής ντουλάπας για να αναδυθούν τα πιο πρακτικά και μοδάτα ρούχα για τους μικρούς μας fashionistas.

Η φιλοσοφία της Yellowsub έτσι κι αλλιώς είναι να μας υπενθυμίζει, με τον πιο χαρούμενο τρόπο ότι δεν πρέπει ποτέ να χάνουμε ποτέ την αίσθηση της αναζήτησης. Να αμφισβητούμε τα δεδομένα, να σκεφτόμαστε, να είμαστε περίεργοι και ανοιχτοί σε ότι έρχεται…

Στην νέα συλλογή τολμηρές  και απροσδόκητες χρωματικές μίξεις πλημμυρίζουν με χαρά την παιδική γκαρνταρόμπα συνθέτοντας πρωτότυπα και κεφάτα looks για τους μικρούς καπετάνιους της καρδιάς μας. Συναίσθημα, έμπνευση, αγάπη για τη μόδα και τα ιδιαίτερα χρώματα και υφάσματα θα λατρευτούν τόσο από τις μαμάδες όσο και από παιδιά με προσωπικότητα, δυναμισμό και… άποψη για τον καθρέφτη τους!

Κορίτσια όσο και αγόρια θα ανακαλύψουν στα ρούχα που θα τα κάνει να γελάσουν,  να παίξουν, να εκφραστούν με όλη τους την περιπετειώδη και μαγική παιδική ψυχή.

Όμως και η baby συλλογή της εταιρείας με υπέροχα Brocade υφάσματα, floral prints, μαύρες και γκρι αποχρώσεις σε συνδυασμό με υπέροχα λαμπερά χρώματα και σχέδια θα φέρουν την πιο όμορφη μόδα κατευθείαν στην κούνια του!

Την νέα συλλογή Yellowsub θα την βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και στα ειδικά διαμορφωμένα corners στα πολυκαταστήματα Attica City Link, Attica Golden Hall και Notos Thessaloniki. Δείτε ολόκληρη την συλλογή  κάνοντας «κλικ» στο www.yellowsub.gr