Υλικά  1 συσκευασία Χωριάτικο Φύλλο Ολικής Άλεσης Χρυσή Ζύμη   5 μήλα κανέλα 1/2 κούπα ζάχαρη κρυσταλλική ζάχαρη άχνη Εκτέλεση Βγάζουμε το Χωριάτικο φύλλο Ολικής Άλεσης Χρυσή Ζύμη από την κατάψυξη και το αφήνουμε να ξεπαγώσει πλήρως σε θερμοκρασία δωματίου Πλένουμε καθαρίζουμε τα μήλα και τα τρίβουμε στο χοντρό μέρος του τρίφτη Τα βάζουμε στο τηγάνι με 1 ποτήρι του κρασιού νερό και τα ραντίζουμε με την κρυσταλλική ζάχαρη και την κανέλα Σιγομαγειρεύουμε ανακατεύοντας περίπου για 15 λεπτά να μην υπάρχει υγρό να στεγνώσει εντελώς Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει Λαδώνουμε ένα ταψάκι σε μέγεθος και στρώνουμε τα μισά φύλλα της συσκευασίας Στρώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα μήλου και τοποθετούμε τα υπόλοιπα φύλλα Με ένα πιρούνι τρυπάμε την πίτα μας πολλές φορές  στην επιφάνεια όλη Κλείνουμε από πάνω διπλώνοντας τις άκρες από το κάτω φύλλο που προ εξείχαν Πασπαλίζουμε με ζάχαρη κρυσταλλική και κανέλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο αέρα για 20 λεπτά περίπου ανάλογα τον φούρνο μας Για να μην αρπάξει από πάνω σκεπάζουμε λίγο με αλουμινόχαρτο και συνεχίζουμε να ψηθεί καλά από κάτω Την βγάζουμε από το φούρνο κι όταν κρυώσει την κόβουμε μέσα στο ταψί σε τετράγωνα κομμάτια και την πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη

«Χρυσή Ζύμη. Δεν έτυχε…Πέτυχε!»