Χελωνάκια, αυτό είναι το όνομα του νέου χώρου που δημιουργήθηκε στην Αγία Παρασκευή για babyswimming και όχι μόνο.

Το ολοκαίνουργιο κολυμβητήριο θα το βρείτε ακριβώς απέναντι από την ΕΡΤ, αφήνετε το αυτοκίνητό σας στο 30 θέσεων parking και μπαίνετε σε έναν ζεστό και minimal χώρο που ξυπνάει τις αισθήσεις για παιχνίδι, κέφι και άσκηση. Μια τεράστια πισίνα και ένα μεγάλο ξύλινο κατάστρωμα σε εντυπωσιάζει από την πρώτη στιγμή και σε κάνει να νιώθεις ότι σε λίγο ξεκινάει η κρουαζιέρα. 

Οι μαμάδες ή οι μπαμπάδες μπαίνουν στα αποδυτήρια με τις εντυπωσιακές ρίγες στους τοίχους, τα οποία διαθέτουν από αλλαξιέρες και ζυγαριά για τα βρέφη μέχρι και ισιωτικό μαλλιών και αλλάζουν για να ξεκινήσει το μάθημα.  

Μπορείτε να αφήσετε το ένα παιδί να κάνει μαθήματα δημιουργικής απασχόλησης στη νηπιαγωγό του χώρου όσο θα απολαμβάνετε το νερό με το δεύτερο και το αντίστροφο ή αν έχετε μόνο ένα παιδάκι να απολαύσετε ένα καφέ ή έναν χυμό από το bar όσο το παιδάκι σας κάνει μουσικοκινητική, κουκλοθέατρο ή μαθήματα νοητικής ανάπτυξης.

Ο χώρος είναι πολύ ζεστός και ασφαλής για τα μωράκια, απουσιάζουν γωνίες και μεταλλικές επιφάνειες και όλα δείχνουν ότι είναι σχεδιασμένα από την αρχή για τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας που θέλει άνεση, ασφάλεια και  πρωτότυπες ιδέες ψυχαγωγίας άσκησης και διασκέδασης.

Απαλή μουσική, χαμογελαστά πρόσωπα παντού και ένα άρωμα τσιχλόφουσκας που σε κάνει να θέλεις  να παίξεις και εσύ σαν παιδί. Ίσως είναι η ιδανική επιλογή για ένα party εντός ή εκτός της πισίνας ειδικά αν δεν έχετε χρόνο μιας και στο site www.xelonakia.gr μπορείτε βήμα βήμα να σχεδιάσετε ένα party σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες που σίγουρα θα γίνει σημείο αναφοράς για γονείς που θέλουν να εντυπωσιάσουν και παιδιά που θέλουν να ξεφαντώσουν!

Η πόλη απέκτησε έναν νέο χώρο υψηλού επιπέδου για baby swimming. Καλές βουτιές!

Λεωφόρος Μεσογείων 467 Αγία Παρασκευή Τηλ: 210 6085780 Email: info@xelonakia.gr

www.xelonakia.gr