Tα καταστήματα Ανατέλλω, γιορτάζουν την Άνοιξη και σε συνεργασία με το imommy.gr σας προσκαλούν να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό τους και να είστε εσείς οι τυχεροί νικητές που θα κερδίσετε:
1ος νικητής
– Παιδικό καρότσι Zippy light Inglesina vivid red To Inglesina Zippy Light είναι ένα ελαφρύ καρότσι που ανοίγει, κλείνει και κατευθύνεται κυριολεκτικά μόνο με το ένα χέρι. Κατάλληλο για χρήση από τη γέννηση, διαθέτει ένα μεγάλο και άνετο κάθισμα, πλάτη που αναδιπλώνεται πλήρως, ρυθμιζόμενο υποπόδιο και  μεγάλη και επεκτεινόμενη κουκούλα για τη μέγιστη προστασία από τις ακτίνες του ηλίου. Το καρότσι κινείται με ευελιξία στους πιο στενούς χώρους και καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο όταν είναι κλειστό, ενώ στέκεται από μόνο του όρθιο.
2ος νικητής
–  Κάθισμα φαγητού Stokke Tripp Trapp  Wheet Yellow
Προσαρμόζεται στο μέγεθος και τις ανάγκες του παιδιού, καθώς αυτό μεγαλώνει. Με το Tripp Trapp τα πόδια του παιδιού δεν αιωρούνται και το παιδί κάθεται στη σωστή στάση και το σωστό ύψος για κάθε τραπέζι. Το κάθισμα και το υποπόδιο ρυθμίζονται σε ύψος και σε βάθος. Η καρέκλα είναι κατάλληλη από τους 6 μήνες μέχρι και την ενηλικίωση.
** Τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον τυχερό νικητή
Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό δηλώστε συμμετοχή από Τετάρτη 30 Μαρτίου έως Δευτέρα 11 Απριλίου.  Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν την Τρίτη 12 Απριλίου.
Δηλώστε συμμετοχή εδώ
Δείτε όλη την συλλογή των καροτσιών Ανατέλλω ΕΔΩ
Δείτε όλη την συλλογή των Stokke Tripp Trapp  ΕΔΩ