Ο διαγωνισμός έληξε!   Οι τυχεροί νικητές που κερδίζουν μία από τις 15 διπλές προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας «ΠΑΝ»,  που θα γίνει την Κυριακή 18/10 στις 12.00μμ. στο The Mall Athens 3D, είναι:

Ολυμπία Κατσένη

Αιμίλιος Αρβανίτης

Παναγιώτης Νομικός

Αργύριος Ανδρικόπουλος

Ρούλα Αθανασοπούλου

Αγγελική Ψημίτη

Γιάννης Αντωνίου

Βαρβάρα Μαμά

Μαρία Δίκου

Βίκυ Γιόβα

Αθηνά Κωνσταντινοπούλου

Πόπη Νικοπούλου

Νίκος Διαγούπης

Αλίκη Κρέτση

Παναγιώτης Κουντούρης

*  Η πρεμιέρα θα είναι 3D και μεταγλωττισμένη.
** Μία ώρα πριν την προβολή της ταινίας  11.00 – 12.00 έξω από την αίθουσα προβολής, θα υπάρχουν δραστηριότητες για τα παιδιά, όπου θα κερδίζουν και συλλεκτικά δώρα.
Λίγα λόγια για την υπόθεση
Στην ταινία ΠΑΝ, ο Πίτερ είναι ένα έξυπνο 12χρονο αγόρι που έχει περάσει όλη του τη ζωή σε ένα θλιβερό ορφανοτροφείο του Λονδίνου, ένα χώρο που μοιάζει βγαλμένος από τα βιβλία του Νίτκενς, τον οποίο διευθύνει μια σκληρόκαρδη μοναχή. Εξακολουθεί να ελπίζει ότι η μητέρα του θα επιστρέψει για να τον πάρει κι είναι αυτή του η ελπίδα που του δίνει δύναμη και τον παρασύρει σ’ έναν φανταστικό κόσμο πειρατών, πολεμιστών και νεράιδων, με στόχο να ενωθεί και πάλι μαζί της.
Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο υποψήφιος για Όσκαρ Χιου Τζάκμαν («Les Misérables») ως ο Μαυρογένης, ο Γκάρετ Χέντλαντ («Inside Llewyn Davis») ως ο Χουκ, η υποψήφια για Όσκαρ Ρούνεϊ Μάρα («The Girl With the Dragon Tattoo») ως η Τάιγκερ Λίλυ, ο Αντίλ Ακτάρ («The Dictator») ως ο Σμι, η Αμάντα Σέιφριντ («Les Miserables»), στο ρόλο της Μέρι και ο πρωτοεμφανιζόμενος Λίβαϊ Μίλερ ως ο Πίτερ. Στην σκηνοθεσία συναντούμε τον Τζό Ράιτ, σκηνοθέτη της «Εξιλέωσης» και της «Άννας Καρένινας».

*  Από 22 Οκτωβρίου στους κινηματογράφους  (και σε 3D) από την WARNER BROS. PICTURES
*  Μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά