Το παιχνίδι, είναι μια αυθόρμητη δραστηριότητα μέσα από την οποία τα παιδιά πειραματίζονται με εμπειρίες της ζωής, αλλά και ζουν τις πιο απίστευτες περιπέτειες. Γι’ αυτό άλλωστε και τα περισσότερα παιδιά λατρεύουν τους δράκους, τα προϊστορικά πλάσματα, και φυσικά τους δεινοσαύρους. Γιατί προσφέρουν περιπέτεια!
Από τότε που ανακαλύφθηκε ο πρώτος δεινόσαυρος, τον 19ο αιώνα, απολιθωμένοι σκελετοί δεινοσαύρων έχουν γίνει σημαντικό θέαμα σε μουσεία όλου του κόσμου, ενώ συνολικά οι παλαιοντολόγοι έχουν ανακαλύψει περισσότερα από 500 διαφορετικά γένη δεινοσαύρων. Οι δεινόσαυροι έχουν γίνει μέρος του παγκόσμιου πολιτισμού και παραμένουν σταθερά δημοφιλείς, ειδικά στα παιδιά.
Πέρα όμως από την περιπέτεια, οι δεινόσαυροι στοχεύουν στην  ευαισθητοποίηση των απειλουμένων ειδών, αλλά και βοηθούν τα παιδιά να αποκτήσουν συνείδηση της προστασίας του περιβάλλοντος.
Τώρα, ο μικρός σας κυνηγός της περιπέτειας μέσα από το παιχνίδι «Τυραννόσαυρος & Τρικεράτωψ» της σειράς «Μαθαίνω & Δημιουργώ», μπορεί να αναπαραστήσει τις μάχες μεταξύ των αρπακτικών και των θηραμάτων τους και να γίνει εξερευνητής της άγριας ζωής και της προϊστορικής φύσης. Θα σκάψει, θα ανακτήσει και θα συναρμολογήσει τους υπέροχους σκελετούς με τα εργαλεία ενός παλαιοντολόγου: ένα σφυρί και μια σμίλη. Μέσα σε αυτό το παιχνίδι, το παιδί θα ζήσει μια ιστορική περιπέτεια που θα του μείνει αξέχαστη!

Αυτός εξάλλου είναι και ο στόχος της εκπαιδευτικής σειράς επιστημονικών παιχνιδιών «Μαθαίνω & Δημιουργώ» της AS Company. H σειρά αποτελείται από ποιοτικά παιχνίδια σχεδιασμένα από ειδικούς και προοριζόμενα για τα παιδιά. Καλύπτει μεγάλη θεματολογία και πολλά διαφορετικά ενδιαφέροντα. Είναι απολύτως ασφαλή και περιλαμβάνουν πλούσιο περιεχόμενο σε αξεσουάρ, εργαλεία και υλικά. Τέλος περιέχουν αναλυτικά manual με εκπαιδευτικό περιεχόμενο που έχει σχεδιαστεί ειδικά για παιδιά.  

Διαγωνισμός
Ο διαγωνισμός έληξε!
Οι τυχεροί νικητές που κερδίζουν από ένα παιχνίδι «Τυραννόσαυρος & Τρικεράτωψ» της σειράς «Μαθαίνω & Δημιουργώ» από την AS Company είναι:

Μαρία Καστανά

Νικόλαος Πατμανίδης

Γιώτα Κορωναίου