Μαγικά Χριστούγεννα με τα κανάλια Novacinema!

Φέτος τα Χριστούγεννα θα είναι μαγικά γιατί τα παιδιά θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις πριγκίπισσες της Disney!

Η μεγάλη έκπληξη έρχεται αυτό το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Δεκεμβρίου,  αφού τα κανάλια Novacinema καλούν όλα τα παιδιά σε ένα Μαγικό Χριστουγεννιάτικο πάρτι, στο εμπορικό κέντρο Avenue στο Μαρούσι, με τις Πριγκίπισσες της Disney! Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την Σταχτοπούτα, την Πεντάμορφη και την Χιονάτη, να φωτογραφηθούν μαζί τους,  και να παίξουν πολλά παιχνίδια με …πριγκιπικές εκπλήξεις!

Ακόμη, οι μικροί μας φίλοι μπορούν να απολαύσουν όλες τις ταινίες με τις πριγκίπισσες της Disney στο Novachristmas HD, το εορταστικό κανάλι των καναλιών Novacinema. Η  Σταχτοπούτα, η Χιονάτη, η Μικρή Γοργόνα, η Πεντάμορφη και η Ωραία Κοιμωμένη έρχονται στις οθόνες μας από 19 Δεκεμβρίου μέχρι 9 Ιανουαρίου μέσα από 11 κλασσικές ταινίες κάθε βράδυ στις 20:30 στο Novachristmas HD για μοναδικές, μαγικές Χριστουγεννιάτικες νύχτες.

Διαγωνισμός

Ο διαγωνισμός έληξε.  Οι 5 τυχερές που κερδίζουν από μία φωτογράφιση με τις πριγκίπισσες της Disney, το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στο εμπορικό κέντρο Avenue είναι:

Ήρα Τελίτη    

Μαρία  Στεργιώτη       

Λίτσα  Γίδαρη

Καλλιόπη Τρικοιλη    

Αγγελική Αντωνίου     

  *το κάθε εισιτήριο αφορά μια φωτογραφική λήψη με την κάθε πριγκίπισσα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.